Roaring twenties van Alhambra - Interieurjournaal.com

2021-11-29 07:56:13 By : Mr. Kevin Cui

- Scott decoratie- en meubelstof (foto 1) wordt gekenmerkt door een geometrisch dessin van digitaal gedrukte driehoeken in reactieve kleuren, op een aquarelachtergrond.

- Cakewalk is een dubbelzijdige, handgeverfde linnen-viscose gordijnstof, met duidelijke tie-dye inspiratie. De stof is verkrijgbaar in zeven intense kleuren en is aan de ene kant mat en aan de andere kant satijnachtig.

- In Kaleido vormen vijf tinten en drie figuren een jacquard geweven caleidoscoop. Deze stof kan worden gebruikt voor meubelbekleding en als gordijn.

- Charlestone (foto 2) is duidelijk herkenbaar aan het zeshoekige motief, dat geborduurd is op de satijnen ondergrond.

- Flapper heeft een tekening die lijkt op de huid van een dier, het dessin is geweven in jacquard en lijkt in beweging te zijn. Deze meubelstof is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

- De Mimbre meubelstof doet denken aan oude stoelen in cafés en balzalen. De stof heeft een jacquard patroon, op de achtergrond een kleurrijke print met tie-dye effect.

- Lindy Hop is een semi uni stof, met chenillegaren. Deze zachte kwaliteit imiteert het haar van een rups, in acht intense kleuren.

- Swing (foto 3) toont een jacquard geweven geometrisch patroon. Parallelle lijnen in zwart-wit, op een viscose achtergrond, creëren een 3D-effect.

Het Spaanse stoffenmerk wordt in België vertegenwoordigd door Stockmans. In Nederland distribueert Prades het merk, onder meer vanuit de showroom in het ETC Design Center, dat elke maandag geopend is.

www.etcdesigncenter.nl www.prades.nl www.alhambraint.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, huis, residentieel, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, ziekenhuis, horeca, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, geplooid, verkoop , confectie, textiel, stoffering, stoffering, stoffering, woningstoffering, woninginrichting, binnenhuisarchitect, #Alhambra, #Prades, #stockmans, #Gatsby, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.