Meubelstoffen van gerecycled afval - Interieurjournaal.com

2021-11-29 08:28:51 By : Ms. Lulu Ye

Als onderdeel van haar toewijding om nieuwe alternatieven te onderzoeken en toekomstige materialen te ontwikkelen, is Vescom teruggegaan naar de basis van meubelstoffen: het garen zelf. Door te werken met een nieuw type garen dat volledig is gemaakt van gerecyclede PET-flessen uit lokale bronnen, heeft Vescom vier kosteneffectieve milieuvriendelijke en zachte meubelstoffen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd die voldoen aan de strengste eisen voor de projectmarkt.

Vier kwaliteiten vormen samen de familie van garengeverfde gerecyclede meubelstoffen van Vescom-Wilson, een basisstof; Avon, een gevlekt weefsel; Norfolk, een raster; en Harding, een keperstof. Ze zijn ontworpen om met elkaar te worden gecombineerd en eren de fundamentele weeftechnieken. Het richtingloze karakter van sommige structuren maakt ze gemakkelijk te combineren - en te integreren in interieurs.

Net als de structuren zelf, kunnen de 59 kleuren - van subtiele neutrale tinten tot gedurfde kleuren van Wilson, Avon, Norfolk en Harding - speels worden gecombineerd en gecoördineerd in interieurs en op meubels.

De producten zijn extreem duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze doorstaan ​​alle Europese brandwerendheidstesten, een kwaliteit die in het garen zelf wordt ingebouwd in plaats van als afwerking, zodat het gegarandeerd permanent in de stof blijft. De stoffen zijn ook gecertificeerd door Oeko-Tex® Standard 100, wat garandeert dat ze absoluut geen nadelige effecten hebben op de menselijke gezondheid.

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, wonen, wonen, design, stofferen, stofferen, meubelstof, stoffering, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, #vescom, #recycling

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.