Kendix introduceert Blooming - Interieurjournaal.com

2021-11-29 07:56:05 By : Ms. Jerry Weng

De lockdown heeft ons geleerd dat het leven online gewoon doorgaat. En dat we, met alle beperkingen, de rust dicht bij onszelf vonden. In de natuur resetten we onze gedachten en ontstaat er een vrije geest. 'Blooming' is een positieve reactie van het Artex merk Kendix op deze periode van uitdagingen.

De Blooming collectie is - geheel in de sfeer van de 21e eeuw - ontstaan ​​vanuit een digitale aquareltechniek. Composities van bloemen en silhouetten met bloemenkenmerken zijn digitaal verweven en gepixeld. Landelijk uitzicht, in alle eenvoud. Bloemenvelden die ontstaan ​​uit collages van gescheurd papier. Vertaald naar grafische landschappen en horizonten. In een opvallend kleurenbeeld met eigentijdse invloeden die zich kenmerken door een digitale achtergrond. Het kleurverloop van een aquarel is doorlopend, de schoonheid zit in 'de pure creatie'. Digitaal vertaald naar glitches, pixels, zoomen en gelaagdheid;

Mat aluminium en zilveren afwerkingen onderstrepen de Blooming collectie. Combineer met gekleurd glas en spiegels. Werk met kleine meubelstukken zoals bijzettafels. In dit geheel past een grof gestructureerd tapijt in onverwachte vormen. Accenten van lila, limoen, gember en kobalt zorgen voor een moderne uitstraling in je interieur.

- De belichaming van een digitaal boeket

Ontluikende natuur omarmd met aandacht voor de digitale transformatie van de 21e eeuw. Dit is te zien aan vooruitstrevende en innovatieve ontwikkelingen waarbij de Kendix designers zich laten inspireren door digitale imperfecties zoals glitches, pixels, in- en uitzoomen, lagen en vervormingen. De Glitchar t - techniek inspireerde de ontwerpers van Kendix. Onverwachte uitvoer als gevolg van een softwareprobleem op korte termijn. Juist de instabiliteit die hiervan het gevolg is, leent zich uitstekend voor beeldend werk en ligt ten grondslag aan Blooming.

Naast Blooming biedt Kendix ook een palet effen doeken met aandacht voor kleur, natuurlijk ogende materialen, een soft touch, een vriendelijke uitstraling en functionele variatie in densiteit. Textiel vakmanschap met het oog van de meester.

De Kendix collectie heeft oog voor naturel, maar zoekt ook een uitdaging in kleur om interieurs te ondersteunen die net dat tikkeltje eigenwijs hebben. Stellar (foto 3) is een bijzonder canvas met een eigen identiteit, met spannende kleurencombinaties, beïnvloed door de wereldwijde catwalk. De stoffen zijn moeiteloos met elkaar te combineren: een effen uni matcht feilloos met een transparante jacquard of een digitaal geprint dessin.

- Nooit midden op de weg

Ga voor felgekleurde glazen accessoires en kies voor kleine meubelen. In combinatie met Kendix gordijnstoffen creëer je je eigen maar praktische geheel. De nieuwe uni collectie kenmerkt zich door spannende kleurencombinaties. Combineer een koel lavendelblauw met een eucalyptusgroen transparant. Een stoer, dicht antraciet met een zacht grijs ertussen. Of ga voor een ton sur ton look met groen en combineer mos met zeegroen.

Shift (foto 4) verrast. Een uni met een fashionable change effect met meerdere reflecties als het licht op het gordijn valt. Door de binding zijn de voor- en achterkant verschillend van kleur wat zorgt voor een intensere kleurbeleving aan de kleurzijde. Er is gekozen voor toegankelijke tinten als koel groen en warm geel.

- Verlicht met texturen van uitzonderlijke finesse

Ook is er gedacht aan een goed toepasbare basic. Met Savor (foto 5) biedt Kendix een uitgebalanceerde structuur waardoor het licht mooi getemperd wordt. Met een zacht, wollig garen voor een luxe en rijk effect.

Bekijk ook de uitgebreide folder. Kendix staat in het ETC Design Centre in Culemborg en ook van 16 t/m 22 oktober op DDW (Dutch Design Week) in Eindhoven, als partner van het expositiekabinet van samenwerkingen.

www.kendix.nl www.instagram.com/kendixstudios/ www.ddw.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, residentieel, woning, residentieel, project, horeca, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, jaloezieën, meubelstof, stoffering, stoffering, stoffering, stoffering, stoffeerder, raam, raam, raamdecoratie, interieurbekleding, stof, confectie, gordijnstof, interieurstof, bedrukte stof, verduistering, verduistering, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #blooming, #kendixmodern, #artex, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.