Het voordeel van de winter: we kunnen weer mooie jassen aan

2021-11-29 08:52:28 By : Mr. Ysino office abc

Voorbij zijn de dagen dat we alleen joggingbroeken aantrokken omdat we nergens heen konden. We mogen weer naar buiten. Dat de temperatuur nu snel daalt, moet als een voordeel worden gezien. Nu kun je er in ieder geval weer goed uitzien op straat met stoere jassen!

Dat je er weer gelikt uit kunt zien en gezellig met mensen om kunt gaan, betekent niet dat je je ineens minder op je gemak hoeft te voelen. En dat is maar goed ook, want comfort is het thema van dit seizoen. We kijken wat er de komende maanden trendy gaat worden op het gebied van jassen en andere kleding en laten ons inspireren door WE Fashion.

Zoals eerder vermeld, is de trend voor deze herfst en winter dat jassen en andere kledingstukken niet alleen mooi, maar ook comfortabel moeten zijn. Zie er scherp uit en voel je op je gemak. WE Fashion gebruikt voor elke belangrijke collectie nieuwe ontwikkelingen in stretchmaterialen. Je ziet het niet, maar je voelt het. Verborgen comfort met de stijl die hoort bij exclusieve herenmode.

De kleuren van deze herfst/winter zijn vooral geïnspireerd op de herfst met een retro-achtige tint. In dat kader is er een uitgebreide keuze aan kleuren in de nieuwe kledingcollectie, met jassen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook echte eyecatchers. De absolute musthaves voor dit seizoen: een westernjas met teddy kraag, okerkleurige truien, overshirts (leuk om te dragen) en vesten.

Die lagen zijn altijd een goed idee voor het begin van het winterseizoen. Jassen met kraag van schapenvacht in ruiten en corduroy, nette bombers en jersey blazers zijn er voor de eerste koude dagen.

Later in het winterseizoen zullen we korte puffers en opvouwbare puffers, de nette parka, 2-in-1 jassen en het leren statement jack zien. Bij WE Fashion is een nieuwe slimme en waterdichte regenjas verkrijgbaar, gemaakt van ademende stof. Dat houdt je droog en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Helemaal in lijn met de trend van de kleding van dit seizoen: de looks gecombineerd met comfort. Deze jas is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Grofweg zijn er drie trends die je dit seizoen veel zult tegenkomen.

Het grote voordeel van de WE Fashion collectie jassen is dat je er altijd mee kunt presenteren. Door de tijdloze stijl zullen de jassen niet uit de mode raken.

Alle nieuwe kleding van WE Fashion valt onder het duurzaamheidsprogramma en heeft de opvallende 365 dagen retourgarantie.

© 2021 Manners Magazine. Alle rechten voorbehouden Hosting door Xynta