Duurdere shirts zijn niet per se van betere kwaliteit

2021-11-29 08:47:30 By : Mr. Jack Hou

Schrijf je in voor een persoonlijke ervaring!

Ontdek Testaankoop voor slechts € 2

Niets is vervelender dan kleding die bij de minste hapering beschadigd raakt of krimpt bij de eerste wasbeurt. Daarom hebben we 20 herenhemden* getest in marineblauw katoen (in 100% katoen of bijna; 2 shirts bevatten ook een klein percentage elastaan), elk van een andere prijs, uit een fysieke winkel of van internet. Voor elk van de aandachtspunten vindt u hier een overzicht van de restresultaten.

Al met al zijn de geteste shirts van acceptabele kwaliteit. De prijs heeft duidelijk weinig invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van de geteste shirts. Het shirt met de beste kwaliteit (Jules) wordt verkocht tegen een redelijke prijs (€ 29,99), terwijl het duurste shirt (Hugo Boss) slechts van redelijke kwaliteit is en een van de duurste (Tommy Hilfiger) als een na laatste eindigt.

U kunt de volledige resultaten van onze overhemdentest lezen in het Test Purchase-magazine van september door onze TEST PURCHASE DIGITAL-app gratis te downloaden.

Naar de app Test Aankoop Digitaal

Afhankelijk van de partij kan de kwaliteit van de artikelen in de loop van de tijd variëren voor hetzelfde merk. Geef daarom systematisch de voorkeur aan onze basistips. Kijk voor een goede keuze goed naar de afwerking: zijn de naden sterk, zitten de knopen goed vast, hoe dik is de stof? Als je wilt dat de kleding scheurvaster is, kun je beter kiezen voor een dikkere stof. Houd ook rekening met het waslabel: hoe delicater de stof, hoe minder goed de kwaliteit van het kledingstuk waarschijnlijk zal zijn.

Alle contactgegevens ma t/m vr van 9.00 tot 12.30 uur / van 13.00 tot 17.00 uur (vrij tot 16.00 uur)

Log in om deze actie te kunnen uitvoeren.