Comfortabele en stijlvolle sportsets om deze zomer in te sporten

2021-12-14 17:21:48 By : Mr. keliang guo

Hailey Bieber demonstreert het.

Met dit mooie weer kunnen we eindelijk onze workouts buiten doen, in plaats van jacks en burpees op drie verdiepingen - om maar mijn eigen situatie te noemen. Dat gezegd hebbende, het is een kunst om bij warm weer sportkleding aan te houden. Alleen al het rondrennen in een game maakt ons doodsbang, laat staan ​​als de zon helemaal op je schijnt.

Om een ​​zweetaanval te voorkomen is het misschien beter om die lange sportlegging in de zomer te verwisselen voor een korte fietsbroek, tennisrok of hardloopbroek. Deze opties bieden meer comfort en met de juiste SPF voeg je ook een klein beetje kleur toe, zonder aan te kleden. Winnen winnen. Dat weet ook Hailey Bieber, die onlangs werd gespot in haar zomersportset.

In een effen legergroene fietsbroek en een bijpassende sportbeha ging Hailey op pad voor een goede workout. Ze combineerde de sportieve look van Hailey met een zonnebril, haarstrook, een haarspeld en een trui om haar middel - voor het geval het wat afkoelt. Ben je nog op zoek naar een sportset die ideaal is voor een outdoor workout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van zware fitnessoefeningen tot ontspannende yoga in het park, ELLE zet voor elke oefening de mooiste sportsets op een rij.

Van plan om te gaan hardlopen in het park of op het strand? Dan komt deze set van Nike goed van pas. De broek is wijd, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid krijgt tijdens het hardlopen. De zijvakken zijn ook handig voor het opbergen van kleine spullen, zoals bijvoorbeeld je sleutels - je hoeft je geliefde, ouders of huisgenoot niet om 7 uur 's ochtends wakker te maken als je klaar bent met je ronde.

Deze zwarte Sweaty Betty fietsbroek is gemaakt met een vochtafvoerende samenstelling met 4-way stretch. Hierdoor kun je deze zomer genoeg bochten nemen tijdens al je fietstochten en andere sportieve activiteiten.

Deze Adidas sportset is ideaal voor een partijtje tennis. De rok heeft een losvallend silhouet en is gemaakt van gerecycled polyester en katoen. Deze laatste stofsoort zorgt voor voldoende ademend vermogen, waardoor je minder transpireert - een verademing voor de fanatieke tennisser.

Met deze sportset van Under Amour word je van meters afstand niet uit het oog verloren. Het is extra comfortabel gemaakt doordat er zweetafvoerende eigenschappen en extra stretch zijn toegevoegd. Rekken, klimmen, de neerwaartse hond; de set biedt voldoende bewegingsvrijheid voor al je trainingen. Geweldig, € 28

Voor een sportset die aanvoelt als een tweede huid, ben je bij Save the Wave aan het juiste adres. Deze set is niet doorschijnend, maar voelt wel zo aan door de ultrazachte stof en de perfecte pasvorm. Daarnaast loop je rond in stof gemaakt van Econyl: hoogwaardig 100% geregenereerd nylongaren, geproduceerd uit oceaanafval zoals visnetten, textielresten, tapijtvloeren en industrieel plastic. In het productieproces wordt een waterplan gebruikt om waterverspilling te voorkomen. Nog niet overtuigd? Deze stof gaat twee keer zo lang mee en biedt de hoogst mogelijke UV-bescherming. Winnen winnen.

Houd je ervan om op te vallen? Dan is deze stijlvolle sportset van Deblon Sports met luipaardprint perfect voor jou. Het broekje is hoog getailleerd en volledig getailleerd van de dij tot aan de zoom.

Dit Wetsuit van Noire Swimwear is ideaal als je van plan bent om bij warm weer een paar golven te pakken.

Op zoek naar een sportset voor een ontspannende yogasessie in het park? Dan is deze sportset je beste vriend. De onderkant en bovenkant zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat gebruikt katoen wordt verbouwd zonder schadelijke chemicaliën. De stof voelt zacht aan en is behoorlijk rekbaar. Perfect voor het beoefenen van elke yogahouding.

Deze sportset is stoer en comfortabel om te dragen tijdens een potje hockey of tennis. Aan de rok zit een broek bevestigd, wat het sporten een stuk aangenamer maakt - je hoeft niet bang te zijn dat je onderbroek bij elke gekke beweging eruit komt. Zowel de top als de rok zijn gemaakt van gerecycled polyester.