Honkbal preview, 2021: Teams & spelers om dit voorjaar te zien op de Olympische Spelen - nj.com

2021-11-29 08:01:35 By : Mr. Elven Chen

Anthony Solometo geeft een pitch tijdens de Last Dance World Series van afgelopen zomer. De linkshandige wordt dit voorjaar naar verwachting de aas voor bisschop Eustace. Scott Faytok | Voor NJ Advance Media:

Nadat de coronaviruspandemie de annulering van het seizoen 2020 dwong, hebben spelers en coaches met spanning gewacht op de start van een nieuw jaar. Werpers en catchers begonnen op 26 maart en op 1 april begonnen de trainingen voor het volledige team.

Opmerking voor lezers: als u iets koopt via een van onze gelieerde links, kunnen we een commissie verdienen.

Registratie op of gebruik van deze site betekent acceptatie van onze gebruikersovereenkomst, privacybeleid en cookieverklaring, en uw privacyrechten in Californië (gebruikersovereenkomst bijgewerkt 1/1/21. Privacybeleid en cookieverklaring bijgewerkt 1/1/2021).

© 2021 Advance Local Media LLC. Alle rechten voorbehouden (Over ons). Het materiaal op deze site mag niet worden gereproduceerd, gedistribueerd, verzonden, in de cache worden opgeslagen of anderszins worden gebruikt, behalve met de voorafgaande schriftelijke toestemming van Advance Local.

De communityregels zijn van toepassing op alle inhoud die u uploadt of op een andere manier naar deze site verzendt.