All Stars zijn hot en zo draag je ze modieus | mode meid

2021-12-14 17:16:33 By : Ms. Sally Dong

All Stars – of: Converse – zijn hotter dan ooit dankzij de grootste streetstyle trendsetters van dit moment. Denk aan Gigi Hadid, Emily Ratajkowski en vele andere modellen die weten wat ze met deze iconische schoen moeten doen. Leer van de groten der aarde met deze stylingtips en -trucs.

Modellen staan ​​erom bekend - buiten werktijd - vrij relaxed en nonchalant gekleed te zijn. Martha Hunt is hier het schoolvoorbeeld van. Haar iets oversized jeans en bikerjack passen goed bij het felrode statement All Stars. 

Sneakers Chuck Taylor All Star Hi

De stijl van Gigi Hadid is het best te omschrijven als casual luxe. Het topmodel combineert als geen ander high-end items met casual kleding – wat resulteert in een chique look met good old Converse sneakers.

Tanktop De Yoga Luxe crop tanktop

Zilver vergulde ketting 3layering bar/dog tag

Kendall Jenner is een echte kameleon als het op haar stijl aankomt. Het reality-ster-gedraaide model komt weg met vrijwel alle looks: van casual tot sportief en over-the-top glamour. In haar vrije tijd loopt ze graag in een paar Converse, in combinatie met een klassieke sportlook.

Zoals gewoonlijk is modekoningin Lois Opokis niet bang om kleur te tonen. Dat doet ze op een originele manier: door All Stars te combineren met een contrasterende jurk in Bottega groen – helemaal volgens de laatste trends. 

Sneakers CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL OX

Totes - Neo Classic City Nano-tas in roze voor dames

Kleine Faye-tas voor dames met zacht handvat in taupe

Veronika Heilbrunner combineert kleding zoals alleen zij dat kan. Altijd stijlvol en altijd onverwacht. Dit is een vrij 'dappere' look voor haar, maar niet minder leuk. Durf jij de spierwitte Converse niet te dragen? Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken, want dankzij deze trucs houd je je witte sneakers voor altijd wit.

Hailey Bieber is altijd stijlvol en weet daardoor de bekende All Stars naar een hoger niveau te tillen. Combineer de schoen à la Hailey met een skinny jeans en een grote trenchcoat. 

Witte hoge sneaker Chuck Taylor All Star Seas Hi

Kate Boyfriend Jeans - Wit - Dames

Trenchcoat Lang - Groen - Dames

Modevrouw Alessandra Huym schroomt niet om haar look een jaren zeventig touch te geven dankzij de flared jeans en grote ronde oorbellen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar zonnebril met gele glazen. De kans is groot dat je deze items al in huis hebt - nu weet je hoe je ze moet combineren.

Overhemd met ronde hals ROMOLA

All Stars krijgen spontaan een schattig beeld dankzij de look van Kaia Gerber bestaande uit een fijngebreid vest en baggy jeans. De opvallende accessoires – haar signature look – maken het geheel af.

Sneakers Chuck Taylor All Star Lift Ox

Schooltassen - Pashli Mini Satchel in lichtrood voor dames

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Hulp! Mijn witte kleding schittert door Mode Lees ook deze kleuren die je veel zult zien in de herfst en winter. Mode Lees ook 4 outfits om dit najaar naar een bruiloft te dragen Mode Lees ook De grootste trends van New York Fashion Week Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Helpen! Mijn witte kleren schijnen door

Deze kleuren zie je veel in de herfst en winter

4 outfits om dit najaar naar een bruiloft te dragen

De grootste trends van New York Fashion Week

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.