Kun je in 2021 nog aankomen met een keycord?

2021-12-14 17:10:46 By : Ms. Linda Lv

Je kent het wel: je staat op een bedrijvenbeurs en bij de ene kraam krijg je een telefoonpopgrip met het logo van bedrijf x, bij bedrijf ya USB-stick met zijn slogan en bedrijf z overhandigt je een keycord met hun slogan en hun logo. Genoeg bedrukte cadeaus, maar zijn ze allemaal nog relevant. Immers, tegenwoordig slaan we dingen op in de cloud, we hebben allemaal zo'n popgrip en een keycord, waarom een ​​keycord?

Een keycord is een soort veter zoals je schoenen of een lint, maar dan langer en met een kliksysteem, plastic ring of sleutelhanger eraan. Hierdoor kun je hem om je nek hangen met je sleutels of het kaartje van het evenement waar je bent, met of zonder naambordje. Thuis gebruik je ze niet zo snel, maar op evenementen bieden ze een manier voor anderen om snel te weten wie je bent en waar je vandaan komt. Je kunt zelfs mensen in groepen verdelen, afhankelijk van hun lanyard. Zo wordt een keycord ineens een begeerd item.

Kortom, het keycord heeft zeker bestaansrecht. Ze zijn ook nog steeds erg handig. Ze zijn er bijvoorbeeld om je kaartje aan op te hangen op de kermis, maar ze kunnen ook handig zijn om snel je sleutelhanger in je tas te vinden: zodra je het stof voelt, weet je dat je er alleen maar aan hoeft te trekken om je sleutels eruit. te krijgen. Nu we weer naar kantoor gaan is een keycord ook handig om je drop- of toegangspas aan op te hangen. Kortom, er is nog genoeg reden om voor een lanyard te kiezen.

Niet alleen vanuit gebruikersperspectief, maar ook als bedrijf. Een lanyard in de kleur van uw huisstijl springt er zeker uit. Het voordeel van lanyards is dat ze vrij licht zijn en dus makkelijk per post verstuurd kunnen worden. Je maakt er ook meteen extra ambassadeurs mee: iedereen die een draad om zijn nek heeft met jouw naam en slogan erop maakt reclame voor jouw bedrijf. En bij de vervoerder zelf wordt naamsbekendheid voor uw bedrijf gecreëerd. Elke keer als ze hem aandoen, zien ze de naam van je bedrijf en daardoor voel je je steeds vertrouwder.

Met een keycord kun je niet veel fout doen, maar houd er rekening mee dat veel exemplaren toch in de prullenbak kunnen belanden. Het zijn echter de mensen die het dragen, en dat zijn er veel op bijvoorbeeld evenementen.

[Fotocredits - Monkey Business © Adobe Stock]

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Begonnen als content creator, en nu verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken...