Red Bull-baas Helmut Marko: 'Max vliegt, Mercedes doet gekke dingen' | Motorsport | Telegraaf.nl

2021-11-29 07:55:32 By : Mr. David Zhang

Het beste van De Telegraaf

Winnaar Max Verstappen spuit Helmut Marko nat met champagne.

SPIELBERG - Na de Grand Prix van Steiermark mocht er namens Red Bull Racing maar één persoon naast winnaar Max Verstappen op het podium staan: de Oostenrijker Helmut Marko.

Winnaar Max Verstappen spuit Helmut Marko nat met champagne.

Lewis Hamilton heeft goede herinneringen aan Sir Frank Williams, de Brit die zondag op 79-jarige leeftijd overleed. Williams was al tientallen jaren eigenaar van het Formule 1-team dat zijn naam draagt.

Sir Frank Williams, oprichter van het Williams Formule 1-team, is op 79-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bevestigd.

De hele Formule 1-wereld kijkt reikhalzend uit naar de laatste twee Grand Prix van het seizoen. Max Verstappen verdedigt een voorsprong van acht punten op rivaal Lewis Hamilton. Reden voor fotograaf Frits van Eldik, ook een goede vriend van Max en de familie Verstappen, om uit te pakken...

Het Circuit de Catalunya bij Barcelona blijft de komende jaren het decor voor de Spaanse Grand Prix. De lokale organisatie en de Formule 1-leiding hebben het huidige contract verlengd tot 2026.

Terwijl momenteel de helft van Nederland elk weekend aan de buis gekluisterd zit om naar de Formule 1 te kijken, pakken steeds meer mensen zelf de vuurvaste handschoen op om te gaan racen.

Het Red Bull-kamp heeft de knuppel in het kippenhok gegooid in het heetst van de titelstrijd. Jos Verstappen en topmannen Helmut Marko en Christian Horner gaven aan de Mercedes-auto van Max Verstappens rivaal Lewis Hamilton niet meer te vertrouwen. Het bewijs van fraude is (nog) niet geleverd, ...