Dit draag je naar een herfsthuwelijk

2021-12-14 17:24:28 By : Mr. Lein Wang

Er kunnen dit najaar meer bruiloften plaatsvinden dan normaal. Want bruiloften die zijn uitgesteld door Corona kunnen nu gewoon doorgaan - mits iedereen zich aan de regels houdt natuurlijk. 

Dus: op zoek naar een verpletterende outfit waar iedereen - ook op 1,5 meter afstand - steil achterover valt. Behalve de bruid, laten we ervoor zorgen dat ze deze dag met beide benen op de grond blijft. We geven je graag tips voor de outfit voor elke herfsthuwelijk.

#1 Het juiste materiaal. Waar je in de zomer kiest voor dunne, zwierige stoffen, zou het in de herfst wat meer body mogen zijn. Dat betekent niet dat je meteen een wollen jurk moet aantrekken, maar het geheel mag misschien wat minder zomers aanvoelen.

#2 Lagen, lagen, lagen. Het kan zijn dat je overdag momenten buiten hebt maar dat het diner en het feest binnen plaatsvinden. Dat betekent dat het alle kanten op gaat qua temperatuur. De enige manier om je hierop voor te bereiden is A. door meerdere outfits mee te nemen (en als je een belangrijke rol speelt op de bruiloft is dat niet zo'n slecht idee) of B. door met laagjes te werken. Denk bijvoorbeeld aan een pak met een mooie blouse of top eronder. Of een leuk jasje dat je over een jurk of jumpsuit draagt. 

# 3 Denk goed na over de kleur. In de zomer kiezen veel mensen logischerwijs voor lichte (pastel)kleuren. Maar net als een materiaal dat te zomers is en in de herfst kan misstaan, zo ook zomerkleuren. Dat betekent absoluut niet dat je je ineens in donkere kleuren moet bedekken, maar laat je inspireren door de herfstkleuren die je buiten om je heen ziet. En eventueel een iets opvallendere kleur toevoegen. 

#4 Met of zonder panty? Eigenlijk is het antwoord op deze vraag simpel: doe waar je je goed, lekker en mooi in voelt. Ons enige advies is: denk net zo goed en lang na over welke panty het moet zijn, als je aan de rest van je outfit denkt. Past een zwarte panty goed bij je outfit? Ga dan niet voor de dikste die je kunt vinden maar ga voor een panty met een laag denier en neem een ​​of twee reserve panty's mee. Maar durf ook te kiezen voor een iets gewaagdere panty, bijvoorbeeld met een dessin of in een andere kleur dan zwart. Donkerblauw is net zo chique en staat soms nog beter bij een bepaalde jurk of rok. Toon jij trots je benen aan de wereld? Mooi hoor! Grote kans dat je niet de hele dag en avond buiten bent, waardoor je het niet zo snel koud krijgt.

Dit draag je naar een winterbruiloft

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 24x zwarte cowboylaarzen om nu in huis te komen. Fashion Lees ook Dit zijn de sneakertrends van dit najaar. Mode Lees ook 3x onverwachte kledingcombinaties om te proberen. Mode Lees ook Deze winterjas past het beste bij je figuur. Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

24 x zwarte cowboylaarzen om nu in huis te halen

Dit zijn de sneakertrends van dit najaar

3x onverwachte kledingcombinaties om te proberen

Deze winterjas past het beste bij je figuur

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.