De Dyson Luchtreiniger Humidify voorkomt droge lucht in huis

2021-11-29 08:41:00 By : Ms. Grace Zhang

Dyson heeft de afgelopen jaren veel verschillende soorten luchtreinigers op de markt gebracht. Maar nu het weer wat kouder wordt en we vaker de deuren sluiten, hebben ze nu de Purifier Humidify aangekondigd.

Het nieuwe product heet voluit de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde. Dit nieuwe product maakt gebruik van de eerdere technieken van luchtreinigers, maar zorgt er nu ook voor dat de lucht bevochtigd wordt. En dat is vooral handig in deze tijd.

De Dyson Luchtreiniger Humidify+Cool Formaldehyde is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een prijs van 749 euro. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf een dergelijke luchtbevochtiger op de markt brengt. Maar dit is de eerste 3:1 ventilator met een formaldehydesensor die de lucht reinigt, bevochtigt en koelt. De machine zuivert de lucht en detecteert en vernietigt formaldehyde, terwijl het gebruik maakt van UV-C-technologie om 99,9% van de bacteriën in het water te verwijderen.

Dyson gooit altijd graag met dit soort termen, maar in de praktijk zorgt het ervoor dat je lucht goed wordt gereinigd en heb je minder kans op een droge mond of hoofdpijn door de luchtbevochtiger. Formaldehyde is een stof die voorkomt in geperste houtproducten, schoonmaakmiddelen, tapijten en doe-het-zelfproducten zoals verf, behang en lak. Grote kans dat je dat in huis hebt. Dit product zorgt ervoor dat het gas wordt gedetecteerd en uit de lucht wordt verwijderd. Daarnaast werkt het met een bak met water op de bodem. Dit zorgt ervoor dat de lucht bevochtigd wordt. Daarnaast gebruikt hij verschillende technieken om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van kalkaanslag of bacteriën.

Met een grondige reinigingscyclus zorgt de Dyson Luchtreiniger Humidify+Cool Formaldehyde ervoor dat die kalk uit de buurt van het apparaat blijft en blijft werken zoals het hoort. Verder maakt het gebruik van UV-C-technologie en zilverdraden in de verdamper om de groei van bacteriën te remmen en zo 99,9% van de bacteriën in het water te vernietigen. Zo komt er echt schone lucht in huis en blijft de luchtvochtigheid op peil. Binnenkort gaan we met het apparaat aan de slag om te kijken of het helpt om ons droge huis schoon te houden en voor goede lucht te zorgen.

Dyson Purifier Formaldehyde: is de luchtreiniger het prijskaartje waard?

© 2021 OMDAT. Alle rechten voorbehouden Hosting door Xynta