spandex stof - Fabrikanten, leveranciers, Fabriek

We werken altijd als een tastbaar team om ervoor te zorgen dat we u de beste kwaliteit en de beste prijs voor kunnen bieden crêpe stof,linnen stof,shiffon stof.We kijken oprecht uit naar het aangaan van goede samenwerkingsrelaties met klanten uit binnen- en buitenland om samen een mooie toekomst te creëren. Het product wordt geleverd aan de hele wereld, zoals Europa, Amerika, Australië, Zweeds ,Litouwen ,Maldiven ,Mocht een van deze items u echt interesseren, laat het ons dan weten. Na ontvangst van uw gedetailleerde specificaties maken wij graag een prijsopgave. We hebben onze persoonlijke gespecialiseerde R & D-ingenieurs om aan alle vereisten te voldoen. We kijken ernaar uit om uw vragen snel te ontvangen en hopen in de toekomst de kans te krijgen om met u samen te werken. Welkom om een ​​kijkje te nemen in onze organisatie.
 • Cystic fibrosis: bedrijf aangespoord om de kosten van levensveranderende medicijnen te verlagen - BBC News

  Ministers van Volksgezondheid hebben er bij een farmaceutisch bedrijf op aangedrongen de prijs te verlagen van een levensveranderend medicijn tegen cystische fibrose (CF) voor NHS-patiënten.

 • Trend gespot: steel de show met grote pofmouwen | Fashionchick

  Als er één trend is die we veel zien, is het de pofmouw wel. En hierbij gaat de "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg" vlieger niet op.

  En een beetje extravagantie na alle jaren van

 • Wat doe je aan tijdens het kerstdiner? - Vrouwblog

  De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en je wilt er dan natuurlijk op je kerstbest uitzien. Misschien ga je hiervoor nog wel even shoppen of kijk je in je kast wat je nog hebt liggen. Do

 • Kledingmerk Skot lanceert Circulaire overhemden

  Nieuw overhemd verkleint de impact van kleding op de wereldAMSTERDAM - 9 oktober 2020 - Het Nederlandse kledingmerk Skot introduceert een collectie duurzame overhemden waarbij de stof bestaat ui

 • ;