Uitjestip: deze superleuke zomeractiviteiten bij Paleis Het Loo

2022-10-15 08:20:50 By : Mr. Kris Zhao

Aangeboden door Paleis Het Loo

Finally! De zomervakantie is in bijna heel het land aangebroken. Waarschijnlijk heb je al veel leuke plannen voor jouw vrije dagen, maar ook bij Paleis Het Loo is er deze zomer weer genoeg te doen. Activiteiten voor de hele familie!

Het paleis en de tuinen zijn ieder seizoen supermooi, maar tijdens deze zomermaanden komt alle pracht en praal wel heel goed tot hun recht. Met name buiten, in de paleistuinen, is er daarom van alles te beleven de komende weken. Van boogschieten en bladspringen tot vertelpodia en geurbundels maken; voor ieder wat wils!

Te beginnen met de terugkerende Prinsen- en Prinsessendagen. Deze dagen staan vanaf 19 juli tot 18 augustus 2022 elke dinsdag, woensdag en donderdag weer op het programma. De dagen zijn in een nieuw jasje gestoken dit jaar, namelijk: jezelf zijn. Kom zoals je wilt; als prins of prinses óf als draak of astronaut. Verkleden mag, maar hoeft niet. Iedereen kan meedoen!

Lees verder onder de foto‘s

Op het leukste tuinfeestje van Paleis Het Loo ontdek je ook dit jaar nieuwe shows. Zo staan er vier verschillende shows op het programma. Bij de stallen speelt de show ‘Het geheim van de verdwenen bladmuziek’, gemaakt en uitgevoerd door Tim Kolderhof Producties en helemaal achterin de tuin vind je Theater Stof die in een wel heel bijzonder decor speelt – alles is aaibaar en zacht in ‘De Wondertuin’. De show is beeldend; met beweging, mimiek en muziek ontdek je ‘De Wondertuin’. Door de paleistuin heen vind je ‘Hoog Bezoek’, waar en wie hangt van de dag af, maar een verrassing is het telkens weer.

Over het hele terrein beleef je daarnaast allerlei leuke activiteiten. De stokpaarden zijn weer van de partij en je schiet met pijlen ‘in de roos’. Test je skills bij croquet XL, spring van blad naar blad en knutsel een mooi onderdeel voor bij jouw outfit. Met de schmink erbij is het plaatje compleet!

Boek hier tickets voor de Prinsen- en Prinsessendagen. Goed om te weten: met een gezinsticket krijg je toegang voor twee volwassen en maximaal vier kinderen. Dit voordelige ticket kost € 32,50 en geeft toegang tot het stallenplein en de tuinen.

Ook zijn de Zomerdagen vanaf deze week weer een vast onderdeel bij Paleis Het Loo. Van 11 juli tot 4 september beleef je iedere vrijdag tot en met maandag extra activiteiten in de tuinen en stallen.

Lees verder onder de foto‘s

Sluit aan bij een van de vertelpodia in de tuinen en stallen. Ga op pad met de familiebingo, kraak de code en waag je aan de zomerse activiteiten. Ook kun je heerlijke geurbuideltjes maken in de tuin! Klinkt goed, toch?

Je kunt jouw zomerse dag ook combineren met een bezoek aan het paleis. Dat kan zeker de moeite waard zijn, want je er is nu een gave audiotour van vier gastsprekers te beluisteren. Dit hoorspel luister je via je smartphone of via een luisterapparaat van het paleis. Beleef het paleis zoals je dat nog ooit hebt gedaan!

Boek hier jouw tickets voor de Zomerdagen. Handig om te weten: met een gezinsticket krijg je toegang voor twee volwassen en maximaal vier kinderen, inclusief toegang tot Paleis het Loo. Dit ticket kost € 50,-.

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Er komt een silent disco in een wijnkelder (en zo kun jij kaartjes winnen)

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Thank god it’s friday! Dit is er in Arnhem te doen komend weekend

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem

Blijf op de hoogte van alles uit Arnhem

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden