Tjitske Reidinga is gek op kasjmier: 'Ik heb 'n speciale kam voor mijn truitje' - LINDA.nl

2022-09-18 01:24:57 By : Mr. Daniel Tian

Een van de lievelingsitems van actrice Tjitske Reidinga is haar kasjmier polotrui. Daar is ze zo gek op, dat ze er inmiddels een speciaal kasjmierkammetje voor heeft. Dat vertelt ze in de nieuwe LINDA.loves.

En ze heeft ook nog een goede wastip.

“Mijn lievelingspolo heeft een fijne pasvorm en de stof is warm en zacht, waardoor het ongelooflijk lekker zit,” vertelt de actrice. In het onderhouden van kasjmier is ze inmiddels ook bedreven. “Kasjmier houdt erg van water. Je kunt het dus gewoon wassen met babyshampoo op het wolwasprogramma van de wasmachine. Daarna drogen op een handdoek en de strijkbout erop.”

Maar haar liefde voor kasjmier gaat nóg verder. “Ik heb zelfs een speciaal ding om de pluisjes eraf te halen. Een kasjmierkammetje, wel chic eigenlijk.”

Volgens Reidinga is haar kasjmier polotrui “een moderne interpretatie van de stijl uit The Crown.” Ze kopieert graag de tuttige stijl die je in elke scene ziet. “In mijn polo ben ik de koningin of haar zus op een vrije dag, zeg maar.”

Lees het hele interview van Tjitske Reidinga in de nieuwste LINDA. loves. Vanaf dinsdag 3 maart ligt de voorjaar-zomer-editie 2020 in de winkel. Liever online bestellen? Dat kan hier.