Romantisch, landelijk of industrieel: een kijkje in de slaapkamer voor de trends van dit moment

2022-09-11 04:42:05 By : Ms. Young Liu

Aangeboden door Goossens wonen & slapen – Nuenen

Kan jouw slaapkamer wel een makeover gebruiken, maar wil je eerst graag weten wat de nieuwste trends zijn? Ga dan naar Goossens Wonen en Slapen in Nuenen. Je weet niet wat je meemaakt! In deze woonwinkel XL hebben ze echt alles op slaapkamergebied en méér. Ga gerust proefliggen in de showroom. Voel je meteen of de setting bij je past. Hier alvast zes toffe trend-tips.

Bij Goossens vind je alles op het gebied van slaapkamertrends. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 65 jaar en verkoopt zoals ze zelf zeggen: ultiem woongeluk. En slaapkamergeluk dus! Winkelen bij Goossens moet een totaalbeleving zijn. Van het winkelen tot de bezorging én daarna.

Voor de ultieme totaalbeleving op winkelgebied is de woonwinkel XL in Nuenen het lichtend voorbeeld. De XL zegt het al: deze winkel is huge. In 2019 werd deze vestiging volledig vernieuwd. Je vindt er een enorm dakterras, een restaurant en een kidshoek, zodat jij rustig kunt winkelen terwijl de kinderen zich vermaken.

De woonwinkel in Nuenen heeft naast talloze meubels en woonaccessoires ook de meeste bedden per vierkante meter. Er zit dus zeker iets van jouw gading tussen. Ook goed om te weten: de Goossens collectie kenmerkt zich door topkwaliteit tot in de details én… door aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit hoeft volgens Goossens niet duur te zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem online dan een kijkje op de website van Goossens. De medewerkers helpen je graag. Zo slaap jij straks als een roos én word je elke morgen uitgerust, blij en vorstelijk wakker.

Hieronder een aantal slaapkamertrends van dit moment:

Lichte kleuren in een slaapkamer creëren een oase van rust waarin je maximaal kunt ontspannen. De kleuren wit en beige, blauw en groen stralen kalmte uit en zorgen ervoor dat je snel naar dromenland vertrekt. Door het palet te combineren met ton sur ton tinten zet je een vaste basis neer. Rijk aan contrast en tegelijkertijd in harmonie.

Met een hotel chique slaapkamer tover je je slaapdomein om in een luxe resort. Een donker kleurenpalet met zwart, grijs en een vleugje goud (je nachtkastje en de lampen zijn erg geschikt voor deze accentkleur) ademt meteen een luxe gevoel. Maak je bed overdadig op met krakend vers beddengoed, mooie bijpassende sierkussens en een heerlijke sprei. Dankzij deze slaapkamerstijl voelt elke nacht als een luxe hotelovernachting. Nu alleen de roomservice nog.

Hou je van een landelijke woonstijl? Dan kan een houten bed eigenlijk niet ontbreken in jouw slaapkamer. Met het robuuste hout zet je al meteen een prachtige eyecatcher neer die een en al natuur uitstraalt. Combineer je houten bed met een rotan stoel, zet rotan tafeltjes neer als nachtkastje en gebruik zoveel mogelijk natuurlijke materialen als wol, linnen en katoen. Jouw slaapkamer eau naturel is helemaal af. 

Iedere slaapkamer kan wel een vleugje romantiek gebruiken. Met een opvallend bed in een zachte grijstint, inclusief luxueus hoofdbord is de basis voor een romantisch slaapdomein een feit. Het heerlijke beddengoed verrijk je vervolgens met een prachtig dekbedovertrek met een print in pastelkleurige bloemen. Voeg voor het luxegevoel nog wat sierkussens toe, bijvoorbeeld in zacht groen of zalmroze. Style het geheel af met een bedsprei voor extra warmte tijdens koudere nachten.

Wel eens aan een gestoffeerd bed gedacht? Deze bedden hebben de looks van een boxspring, maar het comfort van een bed. De stoffen zijn er in alle soorten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een trendy velvet exemplaar of een retro ribstof in de kleur die bij jou past.

De industriële look is al een tijdje erg populair. Reden te meer om deze stoere woonstijl door te trekken naar de slaapkamer. Kies in de basis voor ruwe materialen als beton(look), staal en hout. Groene accenten zijn onmisbaar, in de vorm van een sprei, vloerkleed of een mooie plant. 

Wow! Hier krijg je nu een gratis (!) t-shirt met het wapen van Eindhoven er op

Toffe kans! Word redacteur/community manager bij indebuurt Helmond

Blijf op de hoogte van alles uit Eindhoven

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden