Prinsjesdag 2022: Koningin Máxima draagt

2022-09-25 02:27:57 By : Ms. Lorna Lee

Zoals altijd zag ze er weer uit om door een ringetje te halen.

Prinsjesdag 2022: op de derde dinsdag van september staat er een hoop op het programma en bespreken we natuurlijk het regeringsbeleid voor komend jaar, maar stiekem verheugen we ons ook vooral op de look van koningin Máxima. Dit jaar ging ze voor een Marokkaans-Nederlandse ontwerper. Alle details over haar look lees je hier. Ook benieuwd naar de look van dochter Amalia? Bekijk hier het debuut van Amalia op Prinsjesdag 2022.

Aangezien de problematiek in Nederland zich politiek gezien blijft opstapelen, zijn de looks van de koninklijke familie misschien wel de enige reden voor een feestje. En een feestje, dat maakte koningin Máxima er zeker van. Waar ze vorig jaar nog ging voor een rood-wit-blauw én oranje outfit van één van haar favoriete modehuizen, Natan, koos Hare Majesteit dit jaar voor een meer ingetogen look in een taupe kleur.

Zoals we haar wel vaker zien, kiest ze ook voor Prinsjesdag 2022 voor een ton-sur-ton look inclusief gelijkkleurige lange handschoenen en pumps. De ijsvrije look is van de Nederlands-Marokkaanse ontwerper Mohammed Benchellal en bestaat uit een lange rok met overslag en japonmantel met grote winkelsjaal gemaakt van een technische scuba-achtige stof van gerecycled materiaal.