No nonsense luxe Loft79 - Interieurjournaal.com

2021-12-30 13:16:02 By : Mr. Kevin Wang

De Loft79 designers hebben zich dit keer laten inspireren door de fantasie rondom internationale culturen. Het Artex merk heeft de Global Living collectie zo ontworpen dat hij naar eigen zeggen oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern bij elkaar brengt.

Uni kwaliteit Polo (foto 1) is beschikbaar in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, oerwoud kleuren, kleuren van de oceaan, de lucht en het strand.

Jacquard Boston (foto 2) vertelt een verhaal en voelt alsof het een rijke historie heeft. Een vintage structuur die doet denken aan een oude muur, in steen en zand kleuren.

Dover (foto 3) is een no nonsens in between met een lichte doorkijk, subtiele glans met een licht golfeffect in het weefsel. Uni Dover is beschikbaar in zes kleuren van het strand en de zee.

Met jaqcuard Wembly tenslotte (foto 4) maakt Loft79 een statement. Dit is een natuurlijk all over bladdessin, met subtiel glazende bladnerven. Bovendien is het een dim out stof, dus met verduisterende eigenschappen. Het kleurenpalet is geïnspireerd op thema’s als earth waarbij harde materialen als leer, staal en beton, strakke lijnen en warme aardekleuren de boventoon voeren.

De kwaliteiten uit de Global Living collectie zijn modisch maar bovenal praktisch. De stoffen zijn in veel gevallen wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. Loft79 stelt zich ten doen om zorgeloze gordijnen te ontwerpen, die goed hangen en betaalbaar zijn.

www.artelux.com www.artex.hde.nl www.deploeg.com www.etcdesigncenter.nl www.kendix.nl www.loft79.nl www.loft79.be www.youredition.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #etcexpo, #etcdesigncenter

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.