Natuurlijke zonnebrand: dit zijn de fijnste exemplaren

2022-04-21 07:55:54 By : Mr. Star Lapel Pin

Om zo lang mogelijk van je stralende huid te kunnen genieten.

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het dagelijks dragen van SPF een must is: ook als de zon niet schijnt. Met de warmere dagen in aantocht wordt het nóg belangrijker om je huid te beschermen. Ben je van plan op vakantie te gaan en op zoek naar een nieuwe zonbescherming of gebruik je toch het liefst natuurlijke ingrediënten? Ga voor een natuurlijke zonnebrand: deze beschermt niet alleen je huid, maar is ook een stukje beter voor de wereld.

Het aanschaffen van een minerale zonnebrand helpt je hormoonhuishouding en zelfs het koraalleven, mocht je van plan zijn op een strandvakantie te gaan. Belangrijk bij een zonnebrand is dat je een goede hoeveelheid opsmeert zodat je optimaal beschermd blijft, je minimaal voor SPF30 gaat, je vooral tussen 11:00 uur en 16:00 uur goed insmeert én je de zonnebrand regelmatig opnieuw aanbrengt. Op deze manier kan je zorgeloos van het zonnetje genieten.

Ben je ook op zoek naar een vegan zonnebrand zonder parfum, alcohol en andere schadelijke stoffen? We stelden een overzicht op van de fijnste exemplaren, zodat je het hele jaar goed beschermd blijft. Scrol snel naar beneden voor onze favoriete exemplaren.

Zonnebrand: 8 belangrijke dingen die je nog niet wist >

Deze zonnebrandcrème van Lancaster zorgt ervoor dat je goed beschermd van de zon kunt genieten, terwijl-ie tegelijkertijd oceaanvriendelijk is. Het feit dat dit product het bruiningsproces versnelt is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Ook is deze olievrije zonnemelk goed geschikt voor de gevoelige huid: wat wil je nog meer?

Deze biologische zonnebrandcrème voor het gezicht is onmisbaar in je skincare routine. De formule is een zonnebescherming en vochtinbrenger in één - hij biedt een zuivere breed spectrum UVA/UVB bescherming terwijl-ie tegelijkertijd je huid hydrateert. Dit product op zichzelf fantastisch, maar kan ook perfect onder make-up aangebracht worden.

Zonnebrandcrème voor je gezicht: dit zijn de fijnste exemplaren >

Deze natuurlijke zonnebrandcrème komt zonder gluten, sulfaten, parabenen of wreedheid. De volledig veganistisch en rifvriendelijke zonnebrand beschermt je huid voor een zorgeloze zonsessie.

Deze natuurlijke formule kan officieel een zonnebrandcrème zonder troep genoemd worden. Hij beschermt je huid met behulp van een natuurlijk, mineraal UV filter. Je huid wordt hierdoor direct beschermd zonder inwerktijd én de kans op huidirritatie is hierbij minimaal.

Hello Sunday komt met deze veganistische formule die je het hele jaar door beschermt van schadelijke zonnestralen. Door het formaat is-ie daarnaast perfect (en erg leuk) om standaard in je tas te bewaren.

Dit zijn de 12 beste zonnebrandcrèmes voor alle huidtypen >

Deze zonnebrand zonder parfum zorgt ervoor dat je huid optimaal beschermd wordt. Hij is biologisch gecertificeerd, biedt een hoge mate van bescherming en is geschikt voor de zeer gevoelige huid. Omdat dit product geen water bevat én een hoge SPF-factor heeft, is-ie ook nog eens ideaal voor gebruik tijdens de wintersport.

Deze formule zit boordevol huidvriendelijke ingrediënten die gemakkelijk in je bestaande huidverzorging en make-up routine passen. De geurloze zonnebrandcrème is ontworpen voor de gevoelige en vette en reactieve huid is een minerale formule met alleen zink die er niet zwaar uitziet of aanvoelt op je huid. Daarnaast is-ie ook nog eens minder schadelijk voor het koraal: win-win!

Deze zonnebrandcrème van Naïf is zelfs geschikt voor de meest gevoelige kinderhuid. Door de toevoeging van natuurlijke oliën als olijfolie, kokosolie en zonnebloemolie laat-ie geen witte waas achter en is het dus de perfecte crème voor elke dag.

Deze vegan zonnebrand van The Ordinary houdt je huid gezond. De zachte formule trekt in je huid zonder een vettig laagje achter te laten. De voedende formule vult de diepe hydratatie aan en verzacht zelfs eventuele irritatie. Je huid wordt sterker, steviger én gezonder.