11 lichtgewicht joggers om in de zomer te loungen - vanaf slechts $ 20 - BitDaily.nl

2022-05-22 00:56:10 By : Ms. Hellen Lee

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

We zijn geen grote fans van joggen, maar wel superfans van joggers! Deze getailleerde loungebroek is strak, stijlvol en zacht – perfect voor boodschappen doen, reizen of zelfs sporten. Wanneer leggings te nauw aanvoelen en joggingbroeken te wijd aanvoelen, zijn joggers onze gulden middenweg.

Volgens Gezondheid van vrouwen, “Joggers zijn een MVP voor activewear! Beschouw ze als de goede plek tussen joggingbroek en legging, en je kunt er vrijwel elke oefening in doen. Joggers zijn niet alleen geweldig voor trainingen, maar ze zijn ook superstijlvol en kunnen overal mee naartoe, van boodschappen tot brunch tot een vliegtuig.’

Met dit alles in gedachten, hebben we 11 van de beste lichtgewicht joggers verzameld om in de zomer te loungen. Of je nu naar de sportschool gaat of op de stoep, deze broek houdt je het hele seizoen koel.

Deze taps toelopende joggingbroek met hoge taille

Als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor de lululemon Align-stijl, probeer dan deze elastische, gladde joggingbroek. Een shopper gutste: “Ik hou van deze joggers! Licht van gewicht en net baggy genoeg. Ik ben dol op hoe hoog getailleerd ze zijn.”

Haal de sportschoolmensen Joggingbroek voor dames voor slechts $ 29 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 13 mei 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Deze cargo-joggingbroek is de bestverkochte wandelbroek voor dames op Amazon en is gemaakt van spandex-stof voor optimaal comfort, UPF 50+ voor UV-bescherming en vijf functionele opbergvakken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de maten XS-XXXL, dus alle lichaamstypes zijn vertegenwoordigd!

Koop de Libin Women’s Plus Size Cargo Pants voor slechts $ 33 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 13 mei 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Heather materiaal maakt Ons denk aan ons favoriete T-shirt — de gezelligste vintage vibes! Houd het comfortabel in deze stijlvolle relaxte joggingbroek, verkrijgbaar in acht veelzijdige kleuren.

Koop de Vuori Performance Joggers voor slechts $ 84 bij Nordstrom!

Joggers zijn niet alleen onze favoriet als activewear – we houden van lichtgewicht taps toelopende broeken die ook als streetwear dienen! Deze jogger met smalle zak is gemaakt van een zachte, geweven stretchstof en is een onmisbaar zomeritem voor elke dag.

Koop de Bella Dahl Pocket Joggers voor slechts $ 136 bij Nordstrom!

Met meer dan 1.000 beoordelingen op Nordstrom zijn deze best beoordeelde joggers een grote hit! Deze populaire broek is gemaakt van vochtafvoerend gebreide stof in een slank silhouet en heeft ook een tailleband met trekkoord en zakken.

Koop de Zella Live In Pocket Joggers voor slechts $ 65 bij Nordstrom!

Vertrouwen Ons als we zeggen dat dit de gezelligste joggingbroek is die we ooit hebben gedragen. Deze superzachte loungebroek heeft een relaxte pasvorm – perfect om in te loungen of te slapen. Je wilt ze nooit meer uitdoen!

Pak de Perfectly Cosy Lounge-joggingbroek voor dames met sterren hierboven voor slechts $ 20 bij Target!

Deze zachte joggingbroek met zak

Kun je zien dat we al geobsedeerd zijn door dit Target-merk? Deze klassieke pocketjoggingbroek is boterzacht! Een shopper verklaarde: “Dit zijn de beste joggingbroeken die ik ooit heb gehad. Ze zijn ongelooflijk zacht en comfortabel. Ik raad het 100% aan.”

Pak de Prachtig zachte fleece Lounge-joggingbroek voor dames met sterren boven voor slechts $ 20 bij Target!

Deze gladmakende joggingbroek met hoge taille

Spanx levert altijd de meest flatterende shapewear, en deze afslankende joggingbroek is daarop geen uitzondering. Til je loungewear naar een hoger niveau met deze stretchy pull-on broek die zelfs geschikt is voor op kantoor!

Koop de perfecte broek, joggingbroek voor slechts $ 128 bij Spanx!

Deze joggingbroek met halfhoge taille

Je hoeft geen danser te zijn om deze Dance Studio joggers te rocken! Het idee is dat ze licht genoeg zijn om over sportkleding te dragen. Deze zweetafvoerende joggingbroek is ontworpen voor als je onderweg bent en je kunt hem meenemen van de sportschool naar de supermarkt.

Koop de Dance Studio Mid-Rise Jogger voor slechts $98 bij lululemon!

Per ongeluk verstrikt raken in een regenbui of overvloedig zweten tijdens een trainingsles? Met deze sneldrogende joggingbroek zit je goed! Shoppers zeggen dat ze absoluut ‘perfect’ zijn!

Koop de Kcutteyg damesjoggingbroek met zakken voor slechts $ 26 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 13 mei 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Deze lichtgewicht joggingbroek met ritszakken

Pasvorm met hoge taille, sneldrogende stof en zakken met ritssluiting?! Deze lichtgewicht joggingbroek is bijna te mooi om waar te zijn! Een recensent meldde: “Ik ben dol op de snit en het materiaal voelt als een tweede huid. Super zacht!”

Koop de Soothfeel-joggingbroek voor dames met ritszakken voor slechts $ 29 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 13 mei 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Op zoek naar extra manieren om je kast op te fleuren? Bekijk hieronder meer keuzes:

Deze superzachte pyjama’s zijn geliefd bij zoveel shoppers – Nu in de uitverkoop

Jurk broek of Lounge broek? Met dit paar krijg je beide

Olivia Wilde rocked legging waarvan shoppers zeggen: ‘Maak sporten leuker’

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het Shop With Us-team wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals gezichtsmaskers, zelfbruiners, leggings in Lululemon-stijl en de beste cadeaus voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Daarnaast ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit is niet bepalend voor onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With Us opereert onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.