Lezers weten het zeker: dé uitkomst voor die doorschijnende blouse of jurk - LINDA.nl

2022-10-09 17:17:05 By : Mr. Bruce Zhao

Onlangs riepen we jullie op om een onzichtbaar laagje comfort te testen. Uit jullie overweldigende respons kunnen we wel concluderen dat we massaal hetzelfde probleem hebben deze zomer. Namelijk: tops, jurkjes en blouses die een tikkie te doorschijnend zijn. 

De uitgekozen lezers weten het inmiddels zeker: zij hebben dé oplossing gevonden. En die delen ze met jou.

Tromgeroffel: we hebben het over de ‘onzichtbare’ tops van Noshirt. Een groep van LINDA.-lezers heeft de afgelopen tijd, óók tijdens die hittegolf, getest of de tops lekker zitten, goed aansluiten, transpiratie opvangen én er natuurlijk voor zorgen dat hun favoriete kleding niet meer doorschijnt. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan vooral verder.

De testers hebben ieder een eigen reden voor het dragen van onderkleding. Zo vertelt één tester: “Ik werk in de GGZ en draag veel wit, dat mag niet doorschijnen.” Een ander deelt: “Ik draag ondershirts omdat ik dan toch kleding kan dragen, die ik anders niet draag wanneer het doorschijnt.” Ook redenen als warmte, zweetplekken en een gladder silhouet worden veelvuldig genoemd.

Zij dragen hun Noshirt top voornamelijk onder (witte) blouses, lichtgekleurde jurken, kanten of zijden tops en zelfs truien.

Iedere tester mocht zelf bepalen of zij een variant met korte mouwen of spaghettibandjes wilde proberen. Desondanks letten ze allemaal op dezelfde factoren: draagcomfort en onzichtbaarheid onder kleding. De testers kunnen voor beide aandachtspunten 1 tot 5 sterren geven. Gemiddeld geven zij het draagcomfort 4,5 sterren, en de onzichtbaarheid 4,2 sterren. Niet verkeerd, dus.

Eén van hen licht toe: “Het shirt heeft zachte en luchtige stof, met goede pasvorm en is nauwelijks voelbaar. Met dit ondershirt wordt het niet broeierig onder mijn kleding (zelfs met huidige hittegolf geen zweetplekken!) en door de diepe v-hals piept het shirt in je decolleté niet boven je top uit.”

Een ander deelt: “Het is fijn dat de top aan de zijkanten naadloos is. Het voelt daardoor als een tweede huid en je vergeet dat je het aan hebt.” Tot slot deelt een derde tester: “Heerlijke stof, voelt lekker strak om mijn lijf. De hals mag iets lager, maar mijn knalblauwe beha zag je er niet doorheen. Werkt dus perfect.”

Een enkeling, met name de testers die wat langer zijn, vindt de tops aan de korte kant. Ook vertelt een tester dat ze de top groot vindt uitvallen. Raadpleeg dus de maattabel op de website als je twijfelt, of neem contact op met Noshirt. Zo weet je zeker dat jouw exemplaar perfect past.

Testers nemen in hun overweging mee dat de tops gemaakt worden in een atelier in Tunesië, waar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Evenals het Supima katoen, dat op een duurzame en transparante manier geproduceerd wordt.

Met deze kennis raadt maar liefst 96% van de testers jou aan om dit merk eens te proberen. Verder overweegt 88% om zelf nog een exemplaar aan te schaffen. Dat zegt wel genoeg.

Heb je nog een doorschijnende blouse of kanten jurkje liggen op de onderste plank van je kast? Doe jezelf dan een plezier, en laat ‘m niet langer verstoffen.

Ben je benieuwd naar de tops van Noshirt? Dan vind je hier meer informatie.