Hebben: De mooiste jumpsuits onder de €60

2022-10-02 08:54:35 By : Mr. David Chang

Deze jumpsuits zijn een mooie aanvulling op je garderobe en ook nog eens super budgetproof.

Wie dacht dat jumpsuits alleen voor het voorjaar zijn, heeft het mis. Ook voor het najaar is een jumpsuit een item om in je garderobe te hebben. Bovendien zijn jumpsuits perfect voor momenten met keuzestress of als je weinig tijd hebt. Je creëert met een jumpsuit een stijlvolle outfit in een handomdraai. Verschillende royals lieten het ons ook al zien, de jumpsuit is dé perfecte go-to outfit. Wij hebben de 6 mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet. En guess what? Ze kosten allemaal ook nog eens minder dan €60.

Deze lichtpaarse variant met overslag aan de voorkant is perfect als je de zomerse kleuren nog even niet achter je wil laten. Door de gesmokte tailleband komt je figuur ook nog eens goed uit.

Een goede basic voor in je herfstgarderobe: een zwarte jumpsuit. Perfect voor elke gelegenheid. Deze jumpsuit met kraag, wijde pijen én trekkoord in de taille voor een prachtig figuur, voldoet aan alle eisen.

Deze legergroene jumpsuit is perfect voor het najaar. Door de lange mouw en lange wijde pijp hoef je geen kou te lijden. Bovendien zijn de mogelijkheden tot combineren ook eindeloos: je kunt hem casual met een sneaker dragen, of draag hem eens wat chiquer met een mooie laars of hak.

Van dit exemplaar worden wij spontaan vrolijk! De jumpsuit heeft een all-over print in een lichte, warmrode kleur. De pofmouwen en het strikje bij de hals geven het pak een speels effect. Leuk voor naar een feestje of gewoon voor elke dag.

Omdat we al zagen dat denim de Milan Fashion Week domineerde, mag een denim variant natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje. Deze mooie variant van Mango heeft een recht model, maar sluit mooi aan in de taille waardoor je je lichaamsvorm niet verliest.

Deze nauwsluitende variant in beige kleur is perfect voor aankomend seizoen. Door de hooggesloten hals en zachte corduroy stof is-ie lekker warm. De bijpassende tailleriem zorgt ervoor dat je taille nog eens extra geaccentueerd wordt.