Er is nu een 'Bridgerton' schoenenlijn door Malone Souliers

2022-04-21 07:53:03 By : Mr. David Tong

Dear ton, dit voorjaar vallen we massaal voor Bridgerton inspired schoeisel.

Na het enorme succes van het eerste seizoen van Bridgerton en met seizoen twee in aantocht, is er nog meer goed nieuws voor de échte Bridgerton-fans. Samen met schoenenlabel Malone Souliers lanceert de serie nu een schoenencollectie met al hun iconische pumps en muiltjes. Als we Bridgerton en schoenen in één zin horen denken we meteen aan zoete kleuren, rijke stoffen en bloemenpatronen. De nieuwe collectie is vanaf 15 maart online verkrijgbaar op MaloneSouliers.com, maar er zit helaas wel een prijskaartje (rond de €800 voor een paar) aan. Wil jij dit voorjaar flaneren in Bridgerton inspired schoeisel, maar niet de hoofdprijs betalen? JAN tipt zeven paar schoenen die niet zouden misstaan op de kostuumafdeling van Bridgerton.

Ideaal voor de zomer als je het ons vraagt. Dit gele muiltje met bloemenpatroon roept zon en warm weer op, perfect voor onder een leuke kleurrijke jurk én zeker een schoen die Penelope zou dragen.

Een elegant oranje muiltje dat perfect past bij de Featherington familie. Hun kleurrijke jurken met opvallende prints trekken steeds de aandacht en met deze schoen is hun outfit van top-tot-teen in orde.

Een elegante en kleurrijke sandaal met hak. Zeker een aanrader om je schoenen zomercollectie compleet mee te maken.

Ook de ballerina's zijn terug van weggeweest. Het hoeven niet altijd hakken te zijn, een platte schoen is minstens even elegant, zo laten de dames uit de ton zien.

Een sandaal met hak én veren kon uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Deze opvallende sandaal is dan ook dé eyecatcher die elke outfit nodig heeft.

Een print dat we meteen linken aan Bridgerton is ongetwijfeld deze jacquard stof. Deze gouden ballerina met roze afwerkingen, punt neus en gesp detail past perfect in het plaatje van de 'high society'.

Een heerlijke lenteschoen die perfect past onder de roze jurk van de charmante Marina. Deze sandalen met hak geven de final touch aan een casual outfit.