Dit zijn dé bikini trends voor zomer 2022

2022-06-25 06:05:59 By : Ms. Anny Duan

De grootste bikini 2022 trends? Deze trendy bikini's zul je van de zomer overal tegenkomen.

De eerste warme zomerse dagen zijn aangebroken: hoogste tijd om je zomergarderobe door te lopen. Heb jij al een mooie zomerjurk of tijdloze top in je kledingkast hangen? Of ben je op zoek naar een mooie bikini voor aan het strand of zwembad? Wij dromen inmiddels al een tijdje over de zomervakantie en gingen daarom op zoek naar dé bikini trends van 2022, want een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Van bikini's met metallic details tot triangel bikini's à la Jennifer Lopez en meer: dit zijn de bikini 2022 trends die je wil toevoegen aan je zomergarderobe.

Voor een lange tijd waren dierenprints een echte no go, maar anno 2022 is dit een heel ander verhaal. Bikini's met dierenprint zien we in zo ongeveer iedere webshop, een grote bikini trend 2022 dus. Deze mooie panterprint bikini van Bayu The Label bestaat uit een bikinitop met beugel en brazilian bikinislip.

Afgelopen jaar zagen we de cut-out bij menig celebrities als Bella Hadid en Dua Lipa voorbij komen – en ook deze zomer trekken we de trend even door. Van geknoopte details, felle kleuren, prints en meer: alles kan. Één ding is zeker: deze bikini met cut-out staat op ons verlanglijstje deze zomer.

Less is more. Met deze elegante zuurstokroze bikini van Sam Friday verover jij alle stranden, à la Kim K. Wist je dat felle kleuren een grote bikini trend is die je veel gaat zien deze zomer?

De metallic-trend was afgelopen jaar in veel kledingstukken terug te zien. Deze zomer zullen de boulevards en stranden overspoeld worden door de gedurfde bikini's met glinstering. In deze voorgevormde bikini met metallic details van Hunkemöller steel jij geheid de show.

De high-waisted bikini met ribstof is nog steeds een belangrijke bikini 2022 trend, en wij snappen waarom. Het viert je rondingen, je benen lijken langer en hij zit ook nog eens heel comfortabel! Dit exemplaar van Hunkemöller is bijzonder stijlvol én flatterend.

Meer bikini's met ribstof scoren? Dat doe je hier.

Deze knappe beugelbikini van Noire Swimwear heeft verstelbare schouderbandjes en laat je rondingen goed uitkomen.

Ook de triangel bikini is deze zomer weer erg gewild, met dank aan Jennifer Lopez en Kim Kardashian die er telkens weer in gespot worden. Het leuke aan deze bikini van Aya The Label is dat je de top op verschillende manieren kan knopen. Dankzij de dunne touwtjes en het brazilian broekje hoef je je geen zorgen te maken over tan lines.