Dit zijn de 10 mooiste minimalistische jurken voor deze zomer

2022-09-18 01:24:48 By : Ms. Renee Chan

Hoewel veel van ons, als we aan de zomer denken, al snel denken aan kleur en uitgesproken prints, hoeft dit absoluut geen must te zijn. Sterker nog, we zien de minimalistische look steeds vaker voorbij komen. Veel modetypes gaan ermee aan de haal, en wij snappen wel waarom.

Met het zomerseizoen in zicht kunnen we ons weer gaan verheugen op het het feit dat we dagelijks onze favoriete zomerjurken aan kunnen trekken. En ook daarbij kunnen we voortborduren op de minimalistische kledingstijl. Geen fan van felle kleuren, of prints? We got you! We gingen op zoek en vonden enkele van onze favoriete minimalistische zomerjurken die we graag met je delen. Benieuwd? Scrol dan snel naar beneden voor inspiratie, en wellicht vind jij wel de jurk die nog onmisbaar was in je kledingkast.

Wie zegt dat je bij minimalistisch alleen aan neutrale kleuren hoeft te denken? Deze & Other Stories mini-jurk heeft een simpel model, maar de kleur geeft 'm toch dat beetje extra.

Een model waar je geen misser mee kunt maken die je ook nog eens op verschillende manieren kunt stijlen is de overhemdjurk. Draag 'm met een hakje of sandaal naar een bruiloft of juist meer casual met een slipper tijdens een dagje slenteren door de straten tijdens je vakantie. Kortom, de perfecte minimalistische zomerjurk.

Liever een lang model? Ga dan voor deze off-white van Arket. Heerlijk luchtig voor de warme dagen.

Uiteraard kan een minimalistische kledingkast ook prints bevatten. Ga dan alleen voor een rustige print, zoals deze jurk van Mango, in plaats van een item met een felgekleurde print.

Minimalistischer dan dit wordt het niet. Een klassieker in menig garderobe: de little black dress. Perfect voor iedereen die houdt van niet te veel poespas.

Simpel, maar toch stijlvol deze witte lange jurk met knopen van & Other Stories.

Minimalistisch, maar toch helemaal zomers door deze groene kleur. De geribde stof zorgt er ook nog eens voor dat deze zomerjurk heerlijk zit.

Linnen is de perfecte stof voor de zomer. En deze jurk trouwens ook.

Wederom een heerlijk comfortabele ribstof, want dat willen we toch allemaal?

Hoewel deze jurk niet zo simpel is als enkele anderen in deze lijst, is het wel een perfect exemplaar voor een speciale gelegenheid deze zomer.