Dit is de trui van & Other Stories die altijd uitverkoopt

2022-09-11 04:44:51 By : Mr. Adam Zheng

Tip van ons: sla op tijd je slag.

Nu het langzaam afkoelt buiten, kijken we met team ELLE al vol enthousiasme naar nieuwbakken knitwear. Truien van de zachtste stoffen! Mooie materialen! Ze worden beetje bij beetje weer aangevuld, en wij kunnen niet wachten om ze te dragen.

Laat & Other Stories nou net dé perfecte trui hebben om het herfstseizoen mee te beginnen. De Mock Neck Sweater van het populaire merk komt elk jaar weer terug in de collectie, simpelweg omdat het een enorme crowdpleaser is. De trui heeft een heerlijke mock neck om in te verdrinken, met mouwen die lang genoeg zijn om je warm te houden. Nog zo'n pluspunt: de stof is zo zacht als de vacht van een lammetje.

Het model van dit item is erg prettig: lang genoeg om in je broek te stoppen, maar ook kort genoeg om eruit te laten. Momenteel is de trui verkrijgbaar in wel zestien kleuren (al is vooral de groene steevast uitverkocht, hebben we ons laten vertellen). De keuze is, kortom, reuze.

Kies bijvoorbeeld voor een lekkere felle kleur, zoals groen of rood, of ga juist voor neutral met een crèmekleurige of beige trui. Combineer het item met een leuke minirok en hoge laarzen, klassiek met een satijnen rok en mooie loafers of juist stoerder met een parachute broek en sneakers. Bij & Other Stories zijn ze van alle markten thuis, met hun romantische Franse collectie, tijdloze kleding uit Stockholm en on trend items uit Los Angeles. Laat die eerste bladeren maar vallen.