Dit is de mooiste fietskleding voor deze zomer

2021-12-30 13:17:00 By : Mr. dongbiao ji

Van het welbekende fietsbroekje tot de on-trend racebril.

Inmiddels is knappe fiets-gear al een grote hit geworden in menig garderobe. Zo'n welbekend item die altijd met of zonder lange fietstocht voor de boeg een goed idee is, is het fietsbroekje. Ook zo'n gadget waarmee je buiten de fietsroute gespot kunt worden in de racebril. Maar wat trek je aan als je wel écht van plan bent om ellenlange wielrenrondes te maken deze zomer?

De uitgerekende kans om dat uit te zoeken, nu het beroemdste fietsparcours van start is, vonden wij. De Tour de France is in volle gang en wij krijgen pardoes ook de kriebels om op de fiets te stappen voor een lange tocht. In de Tour de France staan zoals ieder jaar weer de beste wielrenners ter wereld aan de start. De race begon op zaterdag 26 juni in Brest, Bretagne, en finisht op zondag 18 juli op de Champs-Élysées in Parijs. Best een stukkie dus.

Ben je nou niet van plan om gelijk met dit lange parcours van start te gaan, maar wel zin in een fraaie (iets kortere) fietstocht? Team ELLE verzamelende de beste fietskleding en fietsbenodigdheden. Van helmen en fietsen tot fietsbroeken en -sloten, om je veilig en stijlvol op de weg te houden deze zomer. Op díe fiets dus.

Rapha noemt deze top 'the fastest jersey we make.' Geïnspireerd op de skinsuits gedragen door het CANYON//SRAM- vrouwen wielrennersteam tijdens hun gouden overwinning in het wereldkampioenschap. Deze gladde stretchstof minimaliseert je weerstand en maximaliseert je snelheid. Voor de echte racers onder ons dus. € 175 SHOP

Deze fietsbroek voor dames is ontwikkeld voor intensieve ritten tot 3 uur. Deze damesfietsbroek zonder bretels heeft een comfortabele tailleband die niet afzakt en goed blijft zitten.

Veiligheid voorop! Een helm kan natuurlijk niet missen tijdens je fietstocht, maar een helm kan er ook goed uitzien. Dit bewijst Pas Normal Studios met hun ademende helm die te verkrijgen is in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils. € 315

Dit pak wordt gedragen door top atleten en wij weten precies waarom: het gerecyclede stretch nylon is licht van gewicht en de siliconen paddings in het zitvlak zorgen dat je niet van je zadel afglijdt. Maak je maar geen druk over de scherpe bochten, want jij komt met dit pak iedere wending veilig door.

Met deze kleurrijke sokken van MAAP kom je elke fietsttocht door zonder extra sokken in te hoeven pakken. Deze sokken zijn namelijk ademend, vochtafvoerend en gaan ook ongewenste geuren tegen. € 19,90 SHOP

Deze zwarte Pas Normal Studios Balance flacon is gemaakt van BPA-vrij aluminium en is makkelijk in de fleshouder van je fiets mee te nemen.

Opzoek naar de ideale handschoenen voor op de fiets? Zoek niet verder, want deze handschoenen zijn speciaal ontworpen om comfort en een goede grip te bieden.

Dat je je SPF nooit moet vergeten voor je de deur uitgaat lees je in elk zomers artikel, maar vergeet ook zeker je bril niet wanneer je van plan bent om een lange fietstocht te maken. Deze bril van Oakley met een shield montuur biedt 100% UV-bescherming, zo kom je tijdens elke ronde stijlvol en beschermd iedere zonnige dag door. € 139

Ga je liever voor lange mouwen? Dan zit je met deze top van Nu-In goed. De top voelt door de zachte gerecyclede stof aan als een tweede huid waar je niet meer zonder zult kunnen. Bovendien koop je ook nog eens een kledingstuk wat milieubewuster is gecreëerd.

Terwijl anderen in de file staan, kun jij comfortabel op de fiets springen en de dag rustig starten. Het gebreide buitenmateriaal vormt zich perfect om de voet. Daarnaast vergroot de draaisluiting de optimale pasvorm en zorgt deze sluiting voor een gemakkelijke verstelling, ook tijdens het fietsen. Zeg maar dag tegen pijn aan je voeten, want deze hemelse en vooral zachte zolen zullen goed voor je voeten zorgen.

Dit neutraal gekleurde Adidas Originals jack is gemaakt van gerecyclede stof en is ontworpen om gedragen te worden tijdens prestatie trainingen. Dus kom maar op met je nieuwe recordtijden.

Stijlvol op pad? Kies dan voor deze sport bh om de rest van je outfit omheen te bouwen. Deze Fendi sportbeha geeft perfect weer waar we naar streven in onze trainingen. Namelijk praktisch en comfortabel, maar stijlvol de hort op. € 250