Deze flatterende, favoriete shorts zullen niet schuren - of omhoog gaan - BitDaily.nl

2022-06-25 06:06:38 By : Mr. Leon Zhao

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

Het shorts-seizoen is begonnen en één ding is meteen duidelijk: we hebben eigenlijk niet genoeg shorts! En de shorts die we bezitten? Waarschijnlijk niet onze favoriet. We gooien ze erop om de vuilnis buiten te zetten of gaan wandelen met de hond, maar als het gaat om langdurig dragen, laten we ze liever opgeborgen in de kast.

Maar hoe zit het met sporten? Als het gaat om zweterige cardio- en spiertrainingssessies, is de zomer het echte werk, waardoor we al na een paar minuten druipen. Sommige shorts zijn er gewoon niet voor gemaakt. Ze trekken door en wrijven over je binnenkant van je dijen, waardoor ze schuren en omhoog komen. We hebben een paar nodig dat is gemaakt om die veelvoorkomende neigingen te weerstaan ​​- en als we ze ook kunnen dragen om te loungen of zelfs casual uitjes, is dat nog beter!

Koop de 90 Degree by Reflex Soft en Comfy Activewear Lounge Shorts voor slechts $ 17 bij Amazon! Let op, prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 12 april 2021, maar kunnen worden gewijzigd.

Deze favoriete shorts van fans verzamelen duizenden recensies dankzij hun onberispelijke ontwerp. Dit zijn geen doorsnee gymshorts, en dat zie je al door online naar foto’s te kijken. Ze zijn niet wijd, lang en losjes zoals mesh shorts, maar ze zijn niet nauwsluitend zoals trainingsleggings of bikershorts. Ze rijden de lijn in het midden, waardoor een samengetrokken look ontstaat die leuk genoeg is om te verslijten!

Deze look wordt verder versterkt door een middelhoge taille met trekkoord, zakken aan de zijkanten en manchetten, die een verhoogd effect benadrukken dat eindeloos zal flatteren – een aanvulling op je figuur en vormgeven tot in de perfectie!

Koop de 90 Degree by Reflex Soft en Comfy Activewear Lounge Shorts voor slechts $ 17 bij Amazon! Let op, prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 12 april 2021, maar kunnen worden gewijzigd.

Wat het gevoel betreft: deze bestverkochte shorts zijn gemaakt van een ademende, superlichte stof met vochtafvoerende technologie om je droog te houden tijdens intensieve trainingen. Deze gemêleerde grijze stof heeft een stretch die in vier richtingen beweegt om met je mee te bewegen, en is verbonden door in elkaar grijpende naden, die essentieel zijn om wrijving en schuren tot een minimum te beperken. Ze rijden ook niet omhoog!

Voor minder dan $ 20 is deze short een must voor het hete zomerseizoen, of je nu gaat hardlopen of in bed rondhangt. Voel je vrij om je oude shorts te bewaren voor die snelle boodschappen, maar eerlijk gezegd, als je deze eenmaal hebt, zul je ze vrijwel altijd als eerste pakken!

Koop de 90 Degree by Reflex Soft en Comfy Activewear Lounge Shorts voor slechts $ 17 bij Amazon! Let op, prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 12 april 2021, maar kunnen worden gewijzigd.

Niet jouw stijl? Bekijk hier meer van 90 Degree by Reflex en meer shorts hier! Koop hier alle dagelijkse aanbiedingen van Amazon!

Bekijk meer van onze keuzes en aanbiedingen hier!

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het Shop With Us-team wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals gezichtsmaskers, zelfbruiners, leggings in Lululemon-stijl en de beste cadeaus voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Bovendien ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit is niet bepalend voor onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With Us opereert onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.