De Prada-tanktop is hét item van de zomer, en zo scoor je 'm zelf

2022-07-31 00:59:49 By : Ms. Lucy Xia

Dit item is natuurlijk eigenlijk nooit 'weg geweest': de (witte) tanktop. Jarenlang slingeren we het item al tijdens koude dagen onder onze truien, maar deze zomer maakt de tanktop een ware opleving als-ie op zichzelf gedragen wordt. Prada, Bottega Veneta, noem het maar op, bij de meeste grote merken zag je in hun herfst/winter 2022-shows wel een witte tanktop voorbijkomen. Eentje sprong er echter uit: die van Prada.

Waarom? De tanktop van het Italiaanse modehuis scoort hoog qua simpelheid: hij komt in verschillende neutrale kleuren en het enige speciale is eigenlijk het kleine Prada-logo aan de voorkant. Subtiel, maar helemaal Y2K. Je moet er wel flink voor in de buidel tasten, maar dan heb je wel een tijdloos item in de kast liggen die je het hele jaar door kunt dragen. Hieronder shop je 'm in verschillende varianten, maar wees er snel bij, want ze verkopen snel uit.

Jawel, de witte tanktop die over de (online) toonbanken vliegt. Gemaakt van 100 procent katoen en met het welbekende Prada-logo op de voorkant.

Voor wie meer van wat kleur in de kast houdt is deze lichtblauwe versie van de populaire tanktop een goede optie.

Voor wie de Y2K-trend helemaal wil omarmen is deze zwarte croptop van Prada ook nog een leuke. En, minder stof betekent in dit geval ook een kleiner prijskaartje dus hé, mooi meegenomen.

Heb je het welbekende Prada-logo liever niet in het midden en op een borstzakje? Dan is deze witte tanktop ook nog een mooie toevoeging aan je tijdloze garderobe.