De Ploeg aanwinsten - Interieurjournaal.com

2022-07-23 09:39:51 By : Ms. Ann Jiang

Op foto 1 is te zien hoe de Poldersofa van Hella Jongerius opnieuw bekleed is met de nieuwe stoffen. Umbra is een stoere 100.000 martindale meubelstof, met een unieke en grove weefstructuur in een extra hoog garengewicht. De stof is opgebouwd uit twee samengestelde garenkleuren, die de driedimensionale textuur extra naar voren laten komen. Het ontwerpteam heeft voor deze stof 24 kleuren ontwikkeld, zowel zachte toon-in-toon tinten, als meer uitgesproken kleurstellingen. Serra is een hoogwaardige, aaibare en soepele bouclé meubelstof, geweven met een bijzondere mix in de garentwijn. Serra is volgens De Ploeg de belichaming van ingetogen luxe. Een 70.000 martindale stof met zowel een puur als ook een natuurlijk karakter. Elke kleurstelling is een combinatie van subtiele kleurnuances van veelal zachte aardse tinten.

Zoals waarschijnlijk bekend is De Ploeg onderdeel van Hunter Douglas -dochter Artex , die ook de labels Artelux , Loft79 , Your Edition en Kendix Allure voert. Hunter Douglas is op zijn beurt onderdeel van 3G Capital .

www.artelux.com www.artex.hde.nl www.deploeg.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #umbra, #serra, #artelux, #loft79, #youredition

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.