De linnen co-ord set is dé ultieme outfit voor deze zomer

2022-07-02 05:47:47 By : Ms. Kelly Yu

Nu het officieel zomer is en de temperaturen stijgen is het weer tijd om al onze favoriete zomeroutfits uit de kast te trekken. Maar er zijn ook van die momenten dat we op een warme dag voor onze kledingkast staan, maar geen idee hebben wat we aan moeten trekken. Herkenbaar? Dat dachten we al, daarom vertellen we je nu de outfit-formule die perfect is voor deze dagen.

De perfecte zomeroutfit moet aan veel eisen voldoen. Het moet comfortabel zijn en ook stijlvol, maar daarnaast moet je het ook kunnen dragen tijdens een hittegolf. En we kunnen maar één outfit bedenken die al deze eisen makkelijk afvinkt, namelijk de linnen co-ord set. Een absolute must die je nu nog wil toevoegen aan je garderobe voor deze zomer.

De set is ook nog eens het perfecte alternatief voor diegene die liever jurken vermijdt. Daarnaast zijn de sets ook heel erg praktisch, want je hebt in één keer een totale outfit te pakken, en ook niet geheel onbelangrijk is dat de linnen stof perfect is voor het warme weer. Het enige wat je nog nodig hebt zijn een paar sandalen, een basket bag en een zonnebril en je bent helemaal summer ready. Perfect voor een dagje ronddwalen in de stad of een dagje aan het strand. Wij kunnen geen nadelen benoemen.

En misschien wel de beste linnen matching sets uit de winkelstraten vind je bij modeketen Arket. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn overhemden met korte, maar ook lange mouwen. Match ze met een lange linnen broek of een kortere variant. Geloof ons, dit is alles wat je aan wil deze zomer. Shop hieronder onze favoriete linnen sets van Arket:

js.users.51.la/21220073.js">