Bijna tijd voor Maison&Objet - Interieurjournaal.com

2022-04-21 07:58:05 By : Ms. Hospitality Solution

Bisson Bruneel breidt de bouclé collectie uit met acht kleuren, van natuurlijke tinten tot zwart (foto 1) zonder het vleugje lurex in dit stof Nacre te vergeten.

De nieuwe stoel Kaboom van Fatboy , door Roderick Vos , maakt een statement. Dankzij de ronde vorm is Kaboom (foto 2) comfortabel, maar ook erg stevig. Het ontwerp is gegoten uit één stuk. De stoel is er in de kleuren breeze , candy, fog, rain, spark en wit. Volgens Fatboy is Kaboom onverwoestbaar en geschikt voor binnen en buiten.

Bottega Veneziana is een fabrikant die kroonluchters en lampen van geblazen glas produceert volgens de oude Murano -traditie. Een voorbeeld van het kunnen van het bedrijf is deze groene Primavera kroonluchter met roze tulpen (foto 3).

Deze Clint sofa (foto 4) is het nieuwste model in de collectie van Gooooo , een merk van Gommaire . Het ontwerp van de Belgische ontwerper Geert Van Acker combineert volgens het bedrijf de fijnste materialen met een eigentijdse look.

Met trots presenteert Eichholtz dit voorjaar onze nieuwe lente/zomer 2022 collectie op Maison & Objet . Antiek brons, witte bouclé stof en andere luxe materialen voeren de boventoon (foto 5). De stand is de grootste van het bedrijf tot nu toe, met een oppervlakte van 1300 m².

Toegangsbadges voor de internationale interieurvakbeurs Maison & Objet zijn vooraf met korting hier te bestellen .

www.maison-objet.com www.promosalons.be www.promosalons.nl www.roderickvos.com www.fatboy.com www.bisson-bruneel.com www.bottega-veneziana.com www.gommaire.com www.gooooo.be www.eichholtz.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, decoratie, accessoires, bekleding, stof, meubelstof, show, beurs, vakbeurs, event, tentoonstelling, evenement, digital days, parijs, villepinte, #eichholz, #fatboy, #rodericjvos, #bissonbruneel, #bottegaveneziana, #gommaire, #gooooo, #mo22, #maisonobjet, #promosalons

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.