Bedankt, Spanx! Neem 30% korting op geselecteerde zomerstijlen voordat ze uitverkocht zijn - BitDaily.nl

2022-08-27 17:15:17 By : Ms. Aillen Liu

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

Voordat we “zo lang” tegen de zomer zeggen, willen we profiteren van de laatste modedeals van het seizoen. Klaar voor wat winkeltherapie? Tot onze vreugde heeft Spanx zojuist nieuwe zomerstijlen in de uitverkoop gemarkeerd! We hebben onze vijf favorieten hieronder verzameld, van sportieve activewear tot trendy streetwear. Al deze stukken hebben flatterende pasvormen en comfortabele snitten waardoor je er op je best uitziet en je op je best voelt – of je nu naar de sportschool gaat of naar de stad gaat tijdens een avondje uit.

Trendvoorspelling voor de herfst? Lading is binnen! Deze zachte cargo-joggingbroek is niet alleen superstijlvol, ze zijn ook flatterend met een taps toelopende manchet en verborgen buikvormgeving.

Koop de Stretch Twill Cargo Jogger voor slechts $ 90 (oorspronkelijk $ 128) bij Spanx!

Deze geribbelde cami bodysuit is geen doorsnee tanktop! Deze bodysuit is ontworpen met buikverzachtende stof en verstelbare bandjes om je figuur te versterken.

Koop de Suit Yourself Ribbed Cami Bodysuit voor slechts $ 50 (oorspronkelijk $ 72) bij Spanx!

Zweetafvoerende prestatiestof! Gladmakende technologie! Stretch in vier richtingen! Zijzakken! Beeldhouw terwijl je zweet in deze onmisbare zwarte legging.

Koop de Every.Wear Knockout-legging voor slechts $ 77 (oorspronkelijk $ 110) bij Spanx!

Deze atletische tanktop met inkeping

Perfect voor een zweterige training als je geen nauwsluitende tanktop wilt dragen, deze lichtgewicht tanktop is gemaakt van ademend materiaal en heeft een relaxte pasvorm. Makkelijk luchtig voor de zomer en daarna!

Koop de Go Lightly Notch-Back Tank voor slechts $ 41 (oorspronkelijk $ 58) bij Spanx!

Tennisstijl is momenteel trending! Neem deze geplooide skort mee op en naast de baan. Met Booty Boost shorts, zweetafvoerende stof, zakken en zelfs UPF 50+ voor bescherming tegen de zon, is deze modellerende skort een game-changer.

Koop de Get Moving Pleated Skort, 14 “voor slechts $ 62 (oorspronkelijk $ 88) bij Spanx!

Shop hier alle sale producten van Spanx!

Op zoek naar extra manieren om je kast op te fleuren? Bekijk hieronder meer keuzes:

De 11 beste leggings met zakken – vanaf slechts $ 18

7 Bestverkopende Activewear-sets van Amazon om trainingsstijl te winnen

Deze flatterende, favoriete shorts zullen niet schuren – of omhoog rijden!

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het Shop With Us-team wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals outfits voor bruiloftsgasten, portemonnees, grote maten zwemkleding, damessneakers, bruids shapewear en perfecte cadeau-ideeën voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Bovendien ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit bepaalt niet onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With U werkt onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.