7x fijne hardloopsokken voor tijdens het sporten

2022-09-04 01:11:07 By : Mr. Charlie Sun

Zeg maar dag tegen blaren met deze hardloopsokken!

Je weet waarschijnlijk al dat het belangrijk is om te investeren in een goede hardloopschoenen. Maar wist je dat een fijn paar hardloopsokken ook een verschil kunnen maken? Sokken die speciaal ontworpen zijn om mee hard te lopen beschikken over een gladdere stof en een beter absorptievermogen. Deze zweetafvoerende sokken zorgen er namelijk voor dat je minder kans hebt op die vervelende blaren. Bovendien is niets zo vervelend als afzakkende sokken waardoor zand en steentjes in je sokken komen tijdens je bostraining. Een goed paar hardloopsokken houden je voeten droog, gedempt en comfortabel tijdens je training. Wij hebben een aantal fijne exemplaren voor je op een rijtje gezet. Scroll gauw verder!

Deze adidas Run X adizero hardloopsokken zakken niet af en schuren niet. En door de speciale HEAT.RDY stof worden je sokken niet zweterig. Kortom, deze ultralichte sokken zijn ideaal voor tijdens een hardloopwedstrijd of -trainingen!

Deze hardloopsokken van Compressport zijn hoge compressiesokken speciaal gemaakt voor tijdens het hardlopen. Ze bevatten siliconen inzetstukken rond de binnenkant van de zoom die voorkomen dat de sok naar beneden glijdt. Wel zo handig!

Lees ook: Dit zijn de effecten van compressie

Deze hardloopsokken van Falke zijn geschikt voor warm weer, maar kunnen ook gedragen worden tijdens koudere temperaturen. De voering heeft namelijk een gemiddelde dikte, biedt een goed schoencontact én beschermt tegelijkertijd tegen blaren door middel van vermindering van drukplekken. Door een 'mesh' gedeelte aan de wreef ontstaat er een aangename verkoeling.

Deze Nike sokken zijn razend populair onder lopers. Ze zijn gemaakt van een zweetafvoerend materiaal en geven ondersteuning rond de voetholte waardoor ze comfortabel en perfect aansluiten op de pasvorm van je voet. Ideaal voor verschillende soorten trainingen. Ze komen in een pakket van twee paar en zijn verkrijgbaar in een korte versie (die van de foto) en een langere versie.

Deze trailrunningsokken van Nike zijn ideaal om off-road mee te lopen. In combinatie met een goed paar trailschoenen ben jij klaar om de bospaden en de bergen onveilig te maken! Verkrijgbaar in deze leuke kleurencombi. Maar, wil je een paar die je makkelijker kunt combineren met je hardloopschoenen? Dan is de zwart en witte optie wellicht beter.

Is het zo'n warme dag dat je het liefste zo min mogelijk aan hebt tijdens het lopen? Dan zijn deze enkelsokken van New Balance heerlijk en perfect voor een benauwde zomerdag. Gemaakt van een stevige stof die iets weg hebben van compressiekousen. Ook fijn voor in je wedstrijdschoenen.

Deze sokken van ASICS gaat net over je enkel. Ze sluiten daarom perfect aan zodat jij minder last hebt van vervelende steentjes of zand in je sokken tijdens je training in het bos. De sok is ontworpen met een gebreide stof waardoor er een specifieke demping en ondersteuning ontstaat tijdens het hardlopen. Én in een handig pakket van drie!