6x de beste gezichtscrèmes met SPF

2022-07-23 09:40:39 By : Ms. Sally lin

Deze dagcrèmes met SPF beschermen je huid tegen UV-straling, kilometer na kilometer.

Hoe je skincare routine er ook uit ziet, we kunnen garanderen dat een fijne gezichtscrème daar een essentiële rol in speelt. Als je ervan houdt om buiten te sporten, kun je het beste een goede gezichtscrème aanschaffen met een hoge zonbeschermingfactor (SPF) erin verwerkt. Dan sla je twee vliegen in één klap – je huid is heel de dag gehydrateerd en beschermd tegen UV-straling. Met de vele keuzes die er zijn, is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Want welke dagcrèmes zijn zweetproof? Ook wil je het liefst een gezichtscrème die snel intrekt. Daarom hebben we hieronder de beste gezichtscrèmes met SPF voor hardlopers op een rij gezet.

Lees ook: 6x fijne zonnebrand voor tijdens het hardlopen >

Een geliefde gezichtscrème, deze van Origins met SPF 40. Deze veelzijdige moisturizer van Origins hydrateert, activeert en beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Verrijkt met witte thee en edelweiss, die de huidbarrière versterken.

Nu in de sale verkijgbaar – Deze geweldige gezichtscrème van Clinique met SPF 40. De crème zorgt ervoor dat de huid 12 uur lang straalt en beschermd is tegen de zon. Eén keer opsmeren en gaan! Bestand tegen zweet en vocht, en helemaal olievrij.

Als je op zoek bent naar een goede SPF-moisturizer voor een fijne prijs, is deze gezichtscrème van Cerave een uitstekende keuze. Ideaal voor de gevoelige huid en vrij van geur. Trekt snel in en heeft een lichte textuur. Ideaal voor hardlopers dus!

Ook Cetaphil is een geweldig en budgetvriendelijk merk. En met SPF 50 weet je dat je helemaal goed zit. Het hydrateert de huid, terwijl het ook een zeer hoge breedspectrum uva/B fotoprotectie biedt om de huid te beschermen tegen de effecten van dagelijkse blootstelling aan zonlicht.

Deze gezichtscrème van La Roche-Posay is eigenlijk ontwikkeld als een zonnebrandcrème, maar dan met extra voordelen voor de huid. De crème is water-, zweet- en zandbestendig en heeft een niet-vette finish.

Deze verfrissende hydraterende dagcrème van Neutrogena wil je hebben. De olievrije, water-gelmoisturizer vult de huid aan met SPF 25 en zorgt voor fijne hydratatie dat aangenaam in de huid smelt. De prijs is ook niet verkeerd!