21 herfstmode-vondsten die de uitgave waard zijn - BitDaily.nl

2022-10-02 09:01:53 By : Ms. Fairy Jane

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

Hoewel we zeker dol zijn op winkelopruimingssecties en het maximaliseren van kleine budgetten, is het soms de moeite waard om een ​​beetje uit te geven. Investeren in een kledingstuk dat je jarenlang zult dragen – een kledingstuk waarop je kunt vertrouwen voor chique outfits en duurzame kwaliteit – kan de sleutel zijn tot het samenstellen van je garderobe.

Zelfs het uitgeven van slechts een paar veelzijdige basics kan een enorm verschil maken. We weten dat het moeilijk kan zijn om het te beperken en die bestelling te plaatsen, dus we wilden je helpen door je een paar van onze favorieten uit de beste modecategorieën te laten zien. Maak je geen zorgen – niets kost hier $ 500. U vindt opties vanaf $ 39!

1. Onze absolute favoriet: We kunnen dit niet genoeg benadrukken: het bezit van een wit overhemd met knoopsluiting van topkwaliteit is een must! De Boxy Oxford van Everlane is onze favoriet (en hij is er ook in andere kleuren)!

2. We houden ook van: Je kunt bijna eindeloos veel gebruik maken van een eenvoudig T-shirt met lange mouwen in een neutrale kleur. Deze Lauren Ralph Lauren top met lange mouwen van Macy’s is onze keuze!

3. We kunnen niet vergeten: Deze Splendid mock-neck top zal je favoriete laagjesstuk zijn dat je ook 100% op zichzelf kunt dragen!

4. Onze absolute favoriet: We zijn altijd aan boord om zelfs maar een kus kasjmier toe te voegen aan je kast. Deze Reformation-polotrui van Nordstrom is gemaakt van 100% kasjmier, waarvan 70% wordt gerecycled!

5. We houden ook van: Deze Charter Club duster sweater van Macy’s is weer een kasjmier vondst, maar dan in veststijl. Shoppers zeggen dat het “perfect in elk opzicht” is!

6. We kunnen niet vergeten: Dit gedrapeerde Coolibar-vest is zeker stijlvol, maar de UPF 50+ stof maakt het absoluut de moeite waard Ons!

7. Onze absolute favoriet: We hebben een behoorlijk aantal jassen van imitatieleer gehad, maar een echt leren jack is het soort kledingstuk dat je voor altijd zult bezitten. Check deze Mango bikerjack van Nordstrom!

8. We houden ook van: Deze longline gewatteerde ReNew Long Liner jas van Everlane is warm en gezellig zonder super gezwollen te zijn. Het is zelfs opvouwbaar, waardoor het ideaal is voor op reis!

9. We kunnen niet vergeten: Regen, regen, ga weg … totdat deze waterdichte Joules-jas voor de deur staat. Zo goed voor die koude herfstbuien!

10. Onze absolute favoriet: Zo mooi! Deze Tommy Hilfiger-jurk met bloemenprint van Macy’s zal perfect zijn voor herfstbruiloften, maar je kunt hem ook aankleden met gevechtslaarzen en een jasje!

11. We houden ook van: Als je jezelf als stijllegende wilt versterken, zal deze iconische Selkie Puff-jurk het lukken. Het is bij Revolve in vier kleuren!

12. We kunnen niet vergeten: The Drop is een geweldig Amazon-merk voor stukken van hogere kwaliteit die niet te duur zijn. Neem bijvoorbeeld deze The Drop Makenna jurk!

13. Onze absolute favoriet: Je spijkerbroek verwisselen voor een broek van een ander materiaal kan een enorm verschil maken in je look. Deze NIC+ZOE broek van Target is gemaakt van een suède-achtig materiaal!

14. We houden ook van: Laat je wilde kant zien met deze Michael Michael Kors broek met luipaardprint. Het design met wijde pijpen is momenteel erg trendy!

15. We kunnen niet vergeten: Deze M Made in Italy-broek is gemaakt van echte zijde en ademende viscose. Een ongelooflijke combi!

16. Onze absolute favoriet: Onderschat de kracht van een designerriem niet! Deze Givenchy riem van Nordstrom heeft ook een logogesp om hem echt te laten opvallen!

17. We houden ook van: We kunnen op dit moment geen genoeg krijgen van deze sherpa UGG-tas. Het is het perfecte knusse accessoire voor herfst en winter!

18. We kunnen niet vergeten: Deze WaySoft-beanie van 100% kasjmier zal zo zacht en mooi zijn. Deze draag je altijd!

19. Onze absolute favoriet: Deze Tony Bianco slofjes van Revolve zijn bestsellers, dus je weet dat shoppers er dol op zijn. Ze hebben meer dan 300 beoordelingen!

20. We houden ook van: Deze suède Minnetonka mocassins hebben een voering van schapenvacht voor de ultieme comfortabele ervaring. Een aanrader voor luie weekenden en avonden!

21. We kunnen niet vergeten: Er is een reden waarom mensen al tientallen jaren Docs dragen. Deze Dr. Martens Chelsea-laarzen worden waarschijnlijk je favoriete herfstschoenen!

Nog niet klaar met winkelen? Bekijk hieronder meer van onze favorieten:

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het team van Shop With Us wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals outfits voor bruiloftsgasten, portemonnees, grote maten zwemkleding, damessneakers, bruids shapewear en perfecte cadeau-ideeën voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Bovendien ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit bepaalt niet onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With U werkt onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.