Spring is in the air! Deze musthaves mogen niet in je garderobe ontbreken - indebuurt Apeldoorn

2022-05-29 07:46:31 By : Ms. Jane Sun

Kan jij ook niet wachten om die dikke winterkleding op te bergen? Haal de lente alvast in huis door de mooiste voorjaarscollectie van Bodywear Superstore aan te schaffen. Eigenaresse Ilse Versteeg zet een aantal musthaves voor je op een rij.

Bij Bodywear Superstore kunnen mannen en vrouwen terecht voor onder andere lingerie, badkleding, nachtmode, boxers, panty’s, t-shirts en hemden. Met merken als After Eden, Marlies Dekkers, PrimaDonna, Marie Jo, Mey, Calvin Klein en Chantelle is er voor iedereen wel een favoriet.

“Als er iets is dat niet mag ontbreken in je garderobe, dan zijn het wel onzichtbare basics”, legt Ilse uit. “En de basics hoeven helemaal geen saaie kleuren te hebben, zoals beige, wit of zwart. Rood is een kleur die niet tot nauwelijks zichtbaar is onder je kleding. En zeg nou zelf, rood is zowel voor mannen als vrouwen een prachtige kleur om te dragen. Ook dit seizoen hebben we weer erg mooie rood tinten in de collectie, zoals de prachtige bh’s van PrimaDonna.”

Lees verder onder de foto >

Bij de lente horen vrolijke kleurtjes die gezien mogen worden. “Dit seizoen komen er supergave nieuwe kleuren binnen”, zegt Ilse. “Er is geen kleur die de overhand neemt, maar we hebben vooral veel verschillende kleuren in de winkel hangen. Van geel tot roze en van blauw tot paars, alles komt voorbij. Wij vinden dat zo’n gave kleur gezien mag worden, jij ook?”

Wacht jij meestal tot de zomer voordat je een nieuwe bikini of badpak gaat kopen? Volgens Ilse is het juist verstandig om dit al in april of mei te doen. “Want dan is de keuze het meest uitgebreid. Bij ons shop je de mooiste collectie badkleding. Dit seizoen krijgen we veel chique printen binnen, maar ook effen zwart is altijd goed.”

Lees verder onder de foto’s >

Niemand zit te wachten op ondergoed dat niet lekker zit. Gelukkig heeft Bodywear Superstore ontzettend veel comfortabel ondergoed. “Zelf zijn wij voor de dames groot fan van de naadloze slips van Chantelle. De basiskleuren zijn het hele jaar verkrijgbaar en ieder seizoen worden er nieuwe tinten aan de collectie toegevoegd. Voor de mannen hebben wij Unico ondergoed nieuw in ons assortiment. Over het ontwerp is goed nagedacht, want het heeft de perfecte pasvorm en er zitten geen vervelende naden in het kruisgedeelte.”

Een laatste musthave die je dit voorjaar sowieso wilt hebben, is de heerlijke nachtmode van Nanso. “Dit merk staat bekend om het prachtige materiaal. Het katoen is van zo’n hoge kwaliteit dat je bijna niet doorhebt dat je nachtkleding draagt. De stof neemt vocht op, het is luchtig en tegelijkertijd zorgt het voor een comfortabele warmte.”

Doe alvast inspiratie op in de webshop en kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. De bh’s die verkrijgbaar zijn bij Bodywear Superstore gaan van maat A tot en met cup L, dus voor ieder lichaam is er een passende bh beschikbaar.

Yummie! Dit Oost-Aziatische restaurant is nieuw en dit is het menu

Aangeboden door Restaurant Mélanger

Aangeboden door Supreme Laser Clinic

Aangeboden door Paleis Het Loo

Video: zó ontvingen Apeldoorners het gloednieuwe Maaiveld Festival

Aangeboden door Art Partout – Academie voor Realistische Schilderkunst

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden