Met deze 3 simpele aanpassingen maak je jouw interieur trendy in een handomdraai

2022-07-31 01:04:33 By : Mr. Kent Wong

Ben jij helemaal klaar met de saaie kleuren, vormen en materialen in huis? Dat snappen ze bij Zitmaxx Wonen helemaal. Ze tippen jou deze trends, waarmee je in een handomdraai iedere ruimte in jouw woning helemaal trendy maakt. En ze maken het nog makkelijker, want je vindt deze trends allemaal onder één dak bij Zitmaxx Wonen.

Kies eens wat anders dan rechttoe-rechtaan, ga voor rond. Ronde elementen doorbreken de rechte vormen en lijnen die we altijd gewend waren. Ook zorgt het voor warmte en een vriendelijke uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze toffe bank:

Lees verder onder de foto >

Op dit moment zien we een aantal stoffen veel terugkomen in de meest trendy interieurs. Denk hierbij aan de teddystof (ook wel bouclé genoemd): dit is een echt aaicatcher, eh… eyecatcher. Of ga je voor de luxe uitstraling van velvet. Beide stoffen zijn superpopulair en geven een cozy uitstraling. Zachte landing in 3, 2, 1…

Lees verder onder de foto >

Droom jij ook weg bij het zien van dure designerbanken, maar heb je hier geen budget voor? Zitmaxx Wonen biedt de oplossing. Je vindt hier diverse banken met de uitstraling én kwaliteit van een eersteklas sofa voor een leuke prijs. Kies bijvoorbeeld voor een retro ribstof in een modern jasje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Mercer bank of de Candy loungebank?

Lees verder onder de foto >

Ben je enthousiast geworden en jeuken je handen om jouw interieur aan te pakken? Dat komt goed uit! Alle trends vind je namelijk onder één dak in de showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Dit ligt op [aantal] minuten rijden van Amersfoort. Een gigantische woonwinkel van maar liefst 15.000 vierkante meter groot. Waar wacht je nog op? De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Ringdijk/ Stobbeweg 19-21 , 2461 EX Ter Aar

Ringdijk/ Stobbeweg 19-21 , 2461 EX Ter Aar

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Jurassic Park dichtbij Amersfoort: dino’s nemen dit winkelcentrum over!

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Oproep: wat is de mooiste foto van Amersfoort?

Aangeboden door RoutesinUtrecht.nl – Routebureau Utrecht

Blijf op de hoogte van alles uit Amersfoort

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden