Maak zelf je eigen VROUW Jubileumjurk van Tessa Koops | VROUW magazine | Telegraaf.nl

2022-07-02 05:45:54 By : Mr. Fortune Display

Speciaal voor ons 15-jarig jubileum ontwierp Tessa Koops deze prachtige wikkeljurk. Hebben? Download hier gratis het patroon en je kunt ’m zo zelf maken!

Hoe je deze jubileumjurk van Tessa Koops in no time zelf aan hebt? Er zijn twee opties. Vind je het leuk om zelf achter de naaimachine te kruipen, dan kun je hier gratis het patroon downloaden.

Geen talent voor naald en draad, dan kun je deze Limited Edition jubileumjurk ook gewoon kopen op de website van Tessa Koops (Tessakoops.com/nl). Met de code VROUW15 betaal je geen € 169,- maar slechts € 119,- voor deze jurk! De code is een maand geldig, zo lang de voorraad strekt.

Speld de patroondelen op de stof en knip de patroondelen uit de stof. Naai eerst de voorpanden aan elkaar, naai vervolgens de schoudernaden en eindig met de zijnaden aan elkaar te naaien. Laat aan de rechterkant een kleine opening open om later het strikkoordje doorheen te kunnen rijgen.

Stik de mouwen in de lengte dicht. Pak de patroondelen van de chiffon, de ruffles en stik die aan de mouwen. Heb je een lockmachine zet die dan op de afstand babylock. Op die manier kun je de randen van de chiffon mooi afwerken. Heb je geen lockmachine, ga dan verder met stap 3.

Zonder lockmachine dan vergt het wat meer ervaring; ga voor een heel smal rolzoompje. Dit vraagt ook wat geduld.

De mouwen kunnen in de jurk gezet worden. De koordjes om de wikkeljurk mee vast te knopen kun je op twee manieren stikken; je kunt ze met een halve centimeter naar binnen vouwen en gelijk stikken of je kunt ze blindstikken en omdraaien. Die laatste optie vergt heel veel geduld en de jersey-stof mag niet te dik zijn.

Zet nu de ruffle aan de onderkant vast en werk deze op dezelfde manier af als de mouwen. Daarna sla je de randen langs de hals en nek om die je als eerst kunt locken of zig-zag’en . Daarna werk je het af met een jersey duo-naald of stuk je het door met zig-zag.

De wikkelkoordjes bevestig je aan de beide kanten van de jurk ter hoogte van de taillenaad.

Succes met je eigen wikkeljurk.

Hieronder de patronen van de jurk en de patronen van de ruffles van XS naar XL:

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Dagelijks de mooiste artikelen en interviews.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Als de minister van Justitie en Veiligheid wordt geïnterrumpeerd door FvD-kamerlid Van Meijeren, kan ze haar frustratie niet bedwingen.

Tijdens het debat over de boerenprotesten clashen minister-president Rutte en PVV-fractieleider Geert Wilders.

De NAVO-landen donderdag opnieuw over de toetreding van Finland en Zweden. Ondertussen waarschuwde Vladimir Poetin voor spanningen met de twee Scandinavische landen als zij daadwerkelijk NAVO-lid worden. Diplomatiedeskundige Robert van de Roer over de situatie waar de Russische president in zit.

Een nieuw avontuur voor Snelle. De hitzanger presenteert vanaf vrijdagavond zijn eerste eigen programma op SBS6: I Want Your Song. Hierin maken talentvolle singer-songwriters er kans op dat hun favoriete artiest zijn of haar lied uitbrengt. Verslaggever Jordi Versteegden zocht de kersverse presentat...

Een eigen kledinglijn ontwerpen was nog iets dat op de wishlist stond van presentatrice Renate Gerschtanowitz (42). Dit kan nu worden afgestreept want sinds afgelopen week is haar zomerse capsulecollectie voor het populaire Nederlandse modemerk Studio Anneloes te koop. Met in de hoofdrol: een eigenw...

De zonnebril staat met stip op één als hét modeaccessoire van deze zomer. Want hoe belangrijk het ook is om de ogen te beschermen, de looks zijn natuurlijk net zo goed van belang.

De zon is volop aan het schijnen. Dat betekent dat de zwierige zomerjurken weer aan kunnen en we blote, gebruinde benen kunnen showen. Maar het kan ook benauwd worden en zodoende vraagt lezeres Daisy zich bezorgd af: „Wat te doen aan die schurende benen met extreem warm weer?”

In de tattooshop van Dean Gunther in Manchester kloppen klanten regelmatig aan met opvallende verzoeken, maar dit keer kwam iemand met wel iets heel bijzonders. Een man wilde zijn favoriete Nikes tatoeëren.

De iconische jurk van Marilyn Monroe die Kim Kardashian droeg tijdens het Met Gala in mei, is beschadigd geraakt. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media.

Of het nu een festival, verre vakantie, strandfeest, picknick of flaneren langs de boulevard is… Deze zomer gaan we lekker kleurrijk vieren met opvallende items waar niemand omheen kan!

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL