Leuke en fijne hardloopjassen voor dames

2022-04-21 08:00:10 By : Ms. Luna Li

Ideale hardloopjassen voor dames tijdens koelere trainingen.

Hoewel het dragen van leuke en gekleurde hardloopkleding jouw hardloopprestaties niet gaat verbeteren, helpt het in ieder geval wel om jouw rondje een beetje op te fleuren! Voor de meeste hardlopers is een hardloopjas toch wel een musthave. Zeker tijdens de wat koelere trainingen kan het je wat extra warmte geven en je beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Ben je op zoek naar een leuke hardloopjas? Bekijk hier dan ons lijstje met 9 van de leukste, kleurrijke hardloopjassen voor dames. Van een waterdichte hardloopjas tot een Nike hardloopjas of een Puma hardloopjas, de keuze is reuze.

Op de juiste plekken winddicht zodat je goed beschermd bent tijdens het lopen. De taille is verstelbaar dus je kan zelf de pasvorm van deze hardloopjas aanpassen.

Bekijk de leukste gekleurde windjacks hier >

Deze Nike hardloopjas heeft waterafstotende details die bedekking bieden bij slecht weer. De achterkant heeft een flap voor extra ventilatie. Een fijne hardloopjas voor dames in het zwart.

Weer of geen weer je kan gewoon lekker buiten hardlopen met dit leuke regenjack van Evadict. Dankzij de afgedichte naden blijf je namelijk altijd droog. Daarnaast is deze ook gemakkelijk mee te nemen in je rugzak tijdens een trailrun.

Bekijk meer hardloopjacks die je makkelijk kunt meenemen >

Speciaal ontworpen voor de hardlopers die off-road lopen en in verschillende omstandigheden terecht kunnen komen. De capuchon kan op 3 manieren versteld worden en is daarnaast ook voorzien van een ingebouwde hoofdband. Zo is hij ook comfortabel en handig bij extreem weer.

Ben je meer van de zachte kleurtjes dan is deze hardloopjas van Adidas misschien wel wat voor jou! Een flinke bries tijdens het lopen zal geen probleem zijn dankzij het fijne materiaal. Ook blijf je goed zichtbaar dankzij de reflecterende delen aan alle kanten.

Deze Puma hardloopjas voor dames heeft handige vakken met ritssluiting voor het meenemen van waardevolle spullen. De dryCELL-technologie houdt je droog en comfortabel tijdens je run.

Hoe schattig is het kleurtje van deze Nike hardloopjas! Deze hardloopjas voor dames is waterdicht en ideaal voor regenachtige dagen dankzij de lange achterkant en reflecterende details.

Gemaakt van een lichte en vochtafvoerende stof zodat jij gegarandeerd droog blijft tijdens een zware hardloopsessie. Met 2 handige ritszakken zodat jij wat kleine spulletjes kan meenemen. Een fijne waterdichte hardloopjas voor dames!

Deze Odlo is perfect om je run een beetje op te fleuren. Dankzij de raglanmouwen en inzetstukken met interlock-naden wordt jouw bewegingsvrijheid geoptimaliseerd. Het jack zal je dus niet in de weg zitten tijdens het lopen!