Je benen, armen, buik shapen? - Zin.nl

2022-05-22 01:06:58 By : Ms. Lena Fan

De tijd van je leven

Alles van Zin o.a. abonnementen & boeken

Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen

Veilig online webshop met het groene slotje

Gratis verzending (in NL) met code GRATIS

Dat kun je zelf, thuis!

We mogen weer: dansen in de zon en flaneren waar we maar willen. We schudden de lockdowns van ons af. Maar onze armen, benen, buik zijn nog niet zo ver, die kunnen wel een opkikker gebruiken. Zin Magazines eindredacteur Sandra heeft dé tip om ze snel en pijnloos weer in shape te krijgen. En je hoeft er je huis niet eens voor uit…

“Die tip komt van Collistar, zij hebben een nieuw product: Reshaping Draining Wraps. Ik mocht een setje uitproberen, want mijn benen maar ook buik zouden er wel eens van kunnen opknappen. Best spannend,” zegt Sandra (1967).

De draining wraps (2 stuks wasbare en geïmpregneerde bandages) komen in een hersluitbaar zakje. Je kunt ze direct gebruiken. Ook krijg je een zakje afslankende en vochtafvoerende oplossing voor na het eerste gebruik, zodat je de bandages in totaal wel tien keer kunt gebruiken. De bandages werken tegen het vasthouden van water, tegen vetophopingen en tegen cellulite. Ze zijn toepasbaar op benen, billen, heupen, buik, armen. Al na het eerste gebruik zien de behandelde zones er compacter uit! Je valt niet af in kilo’s, de wraps hebben een cosmetische werking op de omvang.

Sandra: “De bandages (van dicht geweven stretchstof) zijn ruim zes meter lang en passen zich aan aan je lichaam. Ik wikkelde ze om mijn benen en buik. De geur was prettig, het voelde lekker fris aan. Ze zorgden voor een aangenaam massagegevoel door de drukkende werking. Ik kon er gewoon mee achter de computer werken, en voelde me (ingewikkeld en al) in mijn beweging totaal niet belemmerd. Na een half uurtje rolde ik ze weer af.

Mijn huid voelde zacht en ‘gevoed’ aan. Bij mijn buik zag ik niet direct veel verandering, maar ik had wel echt het gevoel dat de cellulite (de putjes) op mijn bovenbenen veel minder zichtbaar was. Mijn huid zag er gladder en minder bobbelig uit. Ik kan me voorstellen dat de effecten groter zijn als je dit geregeld herhaalt.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Interview met Suzanne en Monique Klemann | Logeren in een Stargazertent | Thuis bij oud-politicus Hedy d'Ancona | 9x... positief leven Bestel de nieuwste Zin Word abonnee