Dit is fijn hardloop ondergoed voor heren

2022-04-21 08:00:08 By : Ms. Sally Yu

Het dragen van goed ondergoed is essentieel tijdens het hardlopen.

Veel mensen sporten nog in ‘normaal’ ondergoed maar dragen wel speciale kleren, sokken en schoenen voor meer sportcomfort en betere prestaties. Toch kan je het hardlopen nog een stuk comfortabeler maken. Hoe je dat doet? Begin met het dragen van hardloop ondergoed. Heb jij je wel eens afgevraagd of je wel of geen ondergoed moet dragen tijdens het hardlopen? Het antwoord is ja; hardloop ondergoed is namelijk de eerste laag kleding die je draagt en de basis van je sportuitrusting. Je wilt als sporter niet het ongemak van irriterende, afzakkende of knellende kleding ervaren: comfort is key. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij van Runner's World het fijnste hardloop ondergoed voor heren op een rij gezet.

Ook interessant: 9x fijne hardloopleggings voor heren die hun geld waard zijn >

Deze hardloop onderbroek voor heren biedt veel comfort. De langere lengte geeft gerichte ondersteuning en extra bedekking, waardoor de onderbroek een ideaal basisitem is voor je hardloopgarderobe. Het sportondergoed is gemaakt van lichtgewicht materiaal en voert vocht zeer goed af. Hierdoor houdt de onderbroek je koel en comfortabel tijdens je run.

De Falke boxer valt onder hardloop ondergoed voor heren met een comfortabele pasvorm. De natuurlijke materialen houden je warm en de stof heeft een geurneutraliserend effect. De aansluitende pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid.

Lees ook: dit zijn de beste hardloopschoenen van 2022 >

Deze Gore onderbroek is comfortabel hardloop ondergoed voor heren. De boxershort heeft inzetstukken bij de lies die winddicht en waterafstotend zijn. Het zachte materiaal voelt aan als een tweede huid en de minimale naden voorkomen wrijving en irritaties. Het polypropyleen materiaal voert transpiratievocht effectief af, zodat je koel en droog kunt hardlopen.

Odlo hardloop ondergoed is misschien wel een van het meest bekende hardloop ondergoed voor heren. Deze Performance Light Boxer is comfortabel en biedt verkoeling tijdens het hardlopen in warme temperaturen. De stof voert vocht effectief af en droogt snel. De nauwsluitende pasvorm biedt veel comfort en optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast is het ondergoed zeer licht van gewicht.

Deze Under Armour boxer is een comfortabele hardloop onderbroek. De onderbroek sluiten nauw aan op je huid, maar is zeker niet te strak. De boxer bevat een inzetstuk van mesh voor extra ventilatie en heeft voldoende bewegingsruimte. Deze verdient zeker een plekje op het lijstje van ondergoed voor tijdens het hardlopen voor mannen.

Ook essentieel: hardloopsokken. Hier vind je de allerfijnste hardloopsokken >

De Craft Greatness boxer is zacht en comfortabel hardloop ondergoed voor heren. Het hardloop ondergoed biedt de perfecte basis voor je workout. De boxer is gemaakt van een zeer functioneel materiaal dat je koel en droog houdt tijdens trainingen in warme omstandigheden.

Deze Falke boxer is een comfortabele hardlooponderbroek voor mannen. De onderbroek voert vocht effectief af, zodat je droog en comfortabel kan hardlopen. Het hardloop ondergoed reguleert de lichaamstemperatuur en houdt je koel.

Ben je op zoek naar langer hardloop ondergoed voor heren? Dan is dit hardloop ondergoed van Odlo the one. De onderbroek heeft voldoende bewegingsruimte en heeft een ademende en vochtafvoerende stof.

Dit is een lichte en ademende boxershort voor heren die meer comfort willen tijdens het hardlopen. De stof voert transpiratie af zodat je huid droog blijft. Het langere model zorgt ervoor dat-ie niet omhoog kruipt en schuurplekken beperkt.